Røllikevænget 10, Tåsinge, 5700 Svendborg

Nyrenoveret fritidshus med kig til vandet

Der står sol, sommer og familiehygge skrevet overalt på dette fritidshus på Vemmenæs. Huset er opført i træ, som et rigtigt sommerhus skal være, det har tre soverum samt et lyst og åbent opholdsmiljø midt i huset. Læg dertil en rigtig hyggelig og flot arrangeret have med flere terrasser, og en stor plæne, hvor børn kan spille bold og lege vandkamp.
 
Huset ligger i Stenodden Strand - et afsides, naturrigt og særdeles fredeligt sommerhusområde på Østtåsinge. Her er rig mulighed for gå- og cykelture i naturen via områdets mange stier. Stenodden Skov ligger få hundrede meter væk, og her er også badestrand med badebro samt et fællesområde med flot udsigt til blandt andet Valdemar Slot. Turen til Svendborg tager 15 minutter i bil og et par minutter mindre til Rudkøbing.
 
Huset står med sortmalet træfacade og hvide udhæng, der giver overdækning på den ene terrasse. I vil hurtigt se, at det er et særdeles velholdt hus. Gulve, lofter og vægge står rigtig flotte. Køkkenet er fra 2020 og er fuldt integreret i husets åbne opholdsrum. Det er et rigtig hyggeligt rum med brændeovn og store vinduespartier, der sørger for lys og udsigt til haven og endda har kig til vandet.
 
Med tre soverum skulle der være rigelig plads til de fleste familiers behov. Endelig får I også et fint badeværelse med separat brus.
 
Lige så indbydende som huset er haven. Der er etableret et stort terrassedæk på tre sider af huset, så I frit kan vælge mellem sol, skygge, træk og læ. En flot græsplæne omkranser huset, og haven er nydeligt pyntet med et fint udvalg af blomstrende planter og buske.
 
Endelig får I også et hyggeligt anneks med egen terrasse, et udhus, et overdække til brænde samt en stor indkørsel med perlesten. Huset opvarmes ved varmepumpe og brændeovn.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Nicolaj Foged

Nicolaj Foged

Salg og vurdering