Søndre Stænge 1, Skarø, 5700 Svendborg

Fritidshus på Skarø i Det Sydfynske Øhav 300 meter fra vandet - meget sjældent udbudt!

Det er bestemt ikke hver dag, vi har fornøjelsen at udbyde et fritidshus på en af de små øer i Det Sydfynske Øhav. Det er ikke desto mindre, hvad vi her tilbyder på Skarø. Øen er knap to km2 stor og har omtrent 30 fastboende indbyggere. Fritidshuset ligger på den sydlige del af øen cirka 300 meter fra vandet i tre retninger.
 
I får et fritidshus på 91 m2 med mulighed for at udnytte tagetagen. Huset har behov for gennemgående renovering og modernisering, og I kan således skabe jeres eget lille gemmested, hvor I får al den fred og ro, I kan ønske. Grunden har med 602 m2 en ganske overskuelig størrelse og fin plads til, at I kan lave terrasse og til, at ungerne kan lege. Grunden er omkranset af randbeplantning, så I får jeres egen lille oase - midt imellem himmel og hav.
 
Ikke dermed sagt, I kommer til at kede jer. Nærheden til vandet giver mulighed for at bade, fiske, sejle, slå smut, gå lange ture uden mål eller måske sejle ud og besøge en af naboøerne. Her er naturen den naturlige følgesvend, og dét, der udgør rammerne, giver indhold og sætter dagsordenen. Nuværende ejers skydepram følger i øvrigt med i handlen, så I kommer ordenligt fra start. Og den første weekend i august lægges øen på den anden ende, når den tilbagevendende Skarø-festival løber af stabelen.
 
Huset er en landvilla fra 1890. Det er ingen hemmelighed, at det er et stort renoveringsprojekt, der er behov for. Der er ikke indlagt vand, men det kan dog nemt tilsluttes. Køkken og badeværelse er nærmest ikke-eksistrende etc. Til gengæld får I en hyggelig stue med loftsbjælker, brændeovn og charmerende klinkegulv, to gode soverum, entré, bryggers samt plads til både at lave køkken og badeværelse.
 
Husene her på øen sættes nærmest aldrig til salg, så her er tale om en helt enestående mulighed!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail