Type: Fritidsbolig

Storkenæbsvej 10, 5700 Svendborg

|

Havudsigt, morgenkaffe i solen, solnedgang, natur og lyden af ingenting bortset fra fuglefløjt og vindens rislen i træerne. Det er noget i den dur, man gerne vil have, når man er sommerhus – og det er præcis sådan det er her på Storkenæbsvej nummer 10 i Vemmenæs på Østtåsinge. I får et velholdt fritidshus på… Læs mere »

Røllikevænget 11, 5700 Svendborg

|

Velkommen til dette charmerende sommerhus beliggende i første række ved den naturskønne Stenodden Strand på Tåsinge. Med en samlet boligareal på 95 m² byder dette hjem på en autentisk og hyggelig atmosfære med mange originale detaljer. Planløsningen imponerer med en rummelig og indbydende stue, der giver en fantastisk udsigt over Det Sydfynske Øhav. Fra stuen fører… Læs mere »

Klintevænget 12, 5700 Svendborg

|

Med fare for at gøre denne tekst overflødig er det blot et spørgsmål om at se på billederne for at forstå, hvad der gør dette sommerhus til noget særligt. Panoramaudsigten over havet, naturen, fredfyldtheden er alt sammen i en liga for sig. Og så skader det naturligvis heller ikke, at sommerhuset i sig selv er… Læs mere »

Sølyst 34, 5900 Rudkøbing

|

Dette charmerende sommerhus ligger roligt og ugeneret som det sidste på en blind vej, hvor du kan nyde freden og roen uden forstyrrelser fra trafik. Med kun én ejer siden opførelsen i 1973 og aldrig udlejet, har dette sommerhus bevaret sin oprindelige charme og sjæl gennem årene. Inde venter dig et rummeligt opholdsrum, hvor køkken, spisestue… Læs mere »

Berberisvænget 18, 5700 Svendborg

|

Tag et skridt ind i dit drømmefritidshus, hvor ro og natur forenes på magisk vis. Velkommen til Berberisvænget 18, hvor en unik beliggenhed og en imponerende panoramaudsigt venter dig.  Berberisvænget ligger hyggeligt og naturskønt på Tåsinge og i nummer 18 finder I et lyst og velholdt fritidshus. Huset ligger i 1. parket til vandet med en… Læs mere »

Berberisvænget 9, 5700 Svendborg

|

Dette velholdte sommerhus er nu klar til at byde en ny familie velkommen. Huset, der er beliggende i 2. række, er opført i 1999 af Liljehuset. Huset er særdeles indbydende og har den helt rigtige sommerhusstemning – både ude og inde. Husets facade er prydet af sortmalet træ, hvide vinduer og hvide udhæng, der giver delvis overdækning… Læs mere »

Røllikevænget 14, 5700 Svendborg

|

Tag et skridt ind i dit drømmefritidshus, hvor ro og natur forenes på magisk vis. Velkommen til Røllikevænget 14, hvor en unik beliggenhed og en imponerende panoramaudsigt venter dig.  Dette fritidshus er smukt placeret og indrammet af naturens skønhed. Med en uovertruffen 180 graders udsigt over vandet og det majestætiske Valdemar Slot får du her en… Læs mere »

Røllikevænget 8, 5700 Svendborg

|

Der står, sommer og familiehygge skrevet overalt på dette fritidshus i Vemmenæs. Huset er opført i træ, som et rigtigt sommerhus skal være. Det har tre soverum samt et lyst og åbent opholdsmiljø med udgang til en dejlig, solrig terrasse. Og ovenikøbet har man fra flere stedet i huset og fra terrassen et skønt kig… Læs mere »

Søndre Stænge 1, 5700 Svendborg

|

Det er bestemt ikke hver dag, vi har fornøjelsen at udbyde et fritidshus på en af de små øer i Det Sydfynske Øhav. Det er ikke desto mindre, hvad vi her tilbyder på Skarø. Øen er knap to km2 stor og har omtrent 30 fastboende indbyggere. Fritidshuset ligger på den sydlige del af øen cirka… Læs mere »

Røllikevænget 10, 5700 Svendborg

|

Der står sol, sommer og familiehygge skrevet overalt på dette fritidshus på Vemmenæs. Huset er opført i træ, som et rigtigt sommerhus skal være, det har tre soverum samt et lyst og åbent opholdsmiljø midt i huset. Læg dertil en rigtig hyggelig og flot arrangeret have med flere terrasser, og en stor plæne, hvor børn… Læs mere »