Klintevænget 12, Tåsinge, 5700 Svendborg

Uforligneligt fritidshus med fri havudsigt i uforstyrret oase på Tåsinge

Med fare for at gøre denne tekst overflødig er det blot et spørgsmål om at se på billederne for at forstå, hvad der gør dette sommerhus til noget særligt. Panoramaudsigten over havet, naturen, fredfyldtheden er alt sammen i en liga for sig. Og så skader det naturligvis heller ikke, at sommerhuset i sig selv er særdeles indbydende med blandt andet et virkeligt lækkert snedkerfremstillet køkken, placeret således, at du kan kokkerere til udsigten over Svendborgsund.
 
Vi befinder os i et landets mest afsides og ugenerte sommerhusområder på odden af Vemmenæs - en lille halvø på det østlige Tåsinge. Man skal besøge stedet for at forstå, hvor fredeligt her faktisk er. Her er skov, vand og marker og langt til både veje og nærmeste by.
 
Det er også selve grunden og husets placering på den, der gør ejendommen til noget særligt. Selvom der er naboer til begge sider, føler man sig totalt isoleret og ugeneret på grunden med panoramaet over sundet som uforgængeligt bagtæppe.
 
Få hundrede meter fra huset kan man gå tur eller motionere i en af Fyns smukkeste skove, og i havet foran huset kan man bade eller fange en ørred i noget af Fyns bedste fiskevand. Det Sydfynske Øhav omkranser huset, og her er mulighed for sejlads i egen båd eller udflugter med færge til de små charmerende øer i området.
 
Hovedhusets 88 m2 er fordelt på to mindre værelser, et stort soveværelse med skabsvæg, en gang, et badeværelse og så et samlende opholdsrum med integreret køkken. Hertil kommer et virkeligt flot anneks fra 2015 på 29m2 med to store soveværelser. Begge værelser har fuld glasfacade ud mod havet, så udsigten til vandet praktisk talt er det første, man ser, når man vågner.
 
Opholdsrummet i hovedhuset er på samme måde orienteret mod vandet. To store vinduespartier mod nord lader jer uhindret kigge ud over landskabet, og mod vest giver en skydedør adgang til træterrassen. Det er et gennemgående terrassedæk, som binder ejendommen sammen og skaber en dejlig overdækket og lukket terrasse mellem hovedhuset og annekset. Dog ikke mere lukket, end at man kan kigge ud over havet - naturligvis. For det kan man nærmest fra alle hjørner af ejendommen. Terrassen får sol hele dagen, og her kan I blandt andet se til Valdemars Slot og til Thurø. Og når det bliver aften, kan I nyde solnedgangen over Bregninge Kirke på Tåsinge.
 
Alt i alt et fritidshus, der udfylder sin rolle til perfektion: at skabe en fredfyldt oase, hvor man virkelig kan slappe af.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail