OM OS

Her kunne vi godt skrive, hvor dygtige vi er inden for ejendomshandel …

…men det vil vi ikke, for vi mener det er en forudsætning, når man går til ejendomsmægler.

Og vi lover dig, at vi tager din handel dybt alvorligt og at vi, via løbende efteruddannelse, altid er fuldt opdateret inden for ejendomsformidling.

På det personlige plan er vi et velfungerende team, som med vores forskellighed i kompetencer, alder og interesser komplementerer hinanden på bedste vis.

Har du brug for en snak om ejendomsmarkedet og et økonomisk overblik i forbindelse med et eventuelt salg, er vi altid klar. Du skal blot bestille en gratis salgsvurdering.

 

Fakta:

CVR: 32212247

Meng Bolig & Erhverv er en uafhængig ejendomsmæglerforretning. Forretningen blev grundlagt i 2009 af Jens-Erik Meng.

Vi er frivilligt medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE), som er de største sammenslutninger af ejendomsmæglere i Danmark.

Som medlem af DE er Meng Bolig & Erhverv fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. Forsikringen, som omfatter ansvarsforsikring og garanti på kr. 2.500.000, er tegnet gennem HDI Forsikring, Langebrogade, 3F, 1411 København K. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

Lovgivning: Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om om loven på www.erhvervstyrelsen.dk

Klagemulighed: Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk