Berberisvænget 18, Tåsinge, 5700 Svendborg

Flot og velholdt fritidshus i første række til vandet

Tag et skridt ind i dit drømmefritidshus, hvor ro og natur forenes på magisk vis. Velkommen til Berberisvænget 18, hvor en unik beliggenhed og en imponerende panoramaudsigt venter dig. 
 
Berberisvænget ligger hyggeligt og naturskønt på Tåsinge og i nummer 18 finder I et lyst og velholdt fritidshus. Huset ligger i 1. parket til vandet med en uovertruffen udsigt over Svendborgsund, og her venter et fristed langt fra hverdagens stress og jag. 
 
Fritidshuset præsenterer sig med en moderne og tidløs sort facade og hvide vinduer. Huset er beliggende på en 1.020 kvadratmeter stor grund og har et boligareal på 83 kvadratmeter. Det er opført i 1999 og præsenterer sig yderst flot og velholdt både ude og inde. Træterrasser omgiver huset på 3 sider og giver dig mulighed for at drikke morgenkaffen mod øst og spise middagen mod vest samtidigt med, at du nyder solnedgangen over havet. 
 
Med tre indretningsvenlige værelser, er der plads til at indlogere hele familien, og den hyggelige alkove kan også indrettes med sovepladser. Boligens centrum er det store opholdsrum med både køkken, spisestue og dagligstue. Fra stuen kan man bl.a. nyde den flotte udsigt over sundet, til Valdemars Slot og indsejlingen til Svendborg gennem det imponerede vinduesparti. Endeligt råder boligen over gæstetoilet og sidst men ikke mindst et lækkert badeværelse med spabad og en separat sauna. 
 
Fritidshuset ligger i Stenodden Sommerland, som er et dejligt naturområde ved Vemmenæs på Tåsinge. Tåsinges flotte natur strækker sig fra dørtærsklen så langt øjet rækker. Få hundrede meter fra huset kan man gå tur eller motionere i en af Fyns smukkeste skove og i havet foran huset kan man fange en ørred i noget af Fyns bedste fiskevand. Ved vandet er der et stort fællesareal med plads til boldspil samt badebro, hvor man kan hoppe i bølgen blå.  
 
Området består af omtrent 200 huse, og omgivelserne er velholdte med stier og asfalterede veje.  Vil man på shopping eller gå på restaurant, har man selvfølgelig også Svendborg og Rudkøbing henholdsvis 17 og 11 kilometer herfra.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail