Røllikevænget 11, Tåsinge, 5700 Svendborg

Charmerende sommerhus i første række til vandet

Velkommen til dette charmerende sommerhus beliggende i første række ved den naturskønne Stenodden Strand på Tåsinge. Med en samlet boligareal på 95 m² byder dette hjem på en autentisk og hyggelig atmosfære med mange originale detaljer.
 
Planløsningen imponerer med en rummelig og indbydende stue, der giver en fantastisk udsigt over Det Sydfynske Øhav. Fra stuen fører døre direkte ud til den overdækkede terrasse, hvor udsigten til vandet kun bliver endnu bedre. Det tilstødende køkken komplimenterer stuen og skaber et naturligt flow i hjemmet.
 
Med tre gode soveværelser, et funktionelt badeværelse med bruseniche og tilstrækkelig garderobeplads, opfylder dette sommerhus alle behov for komfortabelt og afslappet ophold.Ejendommen har haft samme ejer i hele 30 år og har været velholdt gennem årene. På en 953 kvadratmeter stor grund er der masser af plads til udendørs aktiviteter, samtidig med at den er nem at holde.
 
Stenodden Strand er et dejligt sommerhusområde beliggende ved Vemmenæs på Tåsinge. Her finder du charmerende huse opført fra slutningen af 60'erne til sidst i 90'erne. Området er perfekt til vandre- og cykelture i den smukke natur, med veludførte stisystemer og asfalterede veje, der fører gennem Stenodden Skov, kun få skridt fra ejendommen.
 
Med kun 15 kilometer til både Rudkøbing mod syd og Svendborg mod nord, er der nem adgang til bylivets bekvemmeligheder, samtidig med at du kan nyde roen og skønheden ved kystnære omgivelser. Dette sommerhus er det perfekte tilflugtssted for dem, der søger harmoni og afslapning i naturen.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail