Berberisvænget 9, Tåsinge, 5700 Svendborg

Charmerende sommerhus i Stenodden Sommerland - Vemmenæs

Dette velholdte sommerhus er nu klar til at byde en ny familie velkommen.
 
Huset, der er beliggende i 2. række, er opført i 1999 af Liljehuset. Huset er særdeles indbydende og har den helt rigtige sommerhusstemning - både ude og inde.
 
Husets facade er prydet af sortmalet træ, hvide vinduer og hvide udhæng, der giver delvis overdækning på den store træterrasse, som dækker 2 af husets fronter.Indvendigt er lofter og vægge holdt i lyse farver og køkkenet er integreret i det åbne opholdsrum, der har alkove, brændeovn og store vinduespartier, der åbner op til haven og en pragtfuld udsigt over vandet. Udover køkken og stue rummer huset 2 dejlige soverum og et rigtig fint badeværelse.
 
Beliggende i 2. række af det fredelige og naturrige sommerhusområde Stenodden Sommerland, som er et dejligt naturområde ved Vemmenæs på Tåsinge, inviterer dette fritidshus til masser af dejlige oplevelser.
 
Sommerhusområdet består af omtrent 200 huse, og omgivelserne er velholdte med stier og asfalterede veje. Tåsinges flotte natur strækker sig fra dørtærsklen så langt øjet rækker, og ved vandet er der et stort fællesareal med udsigt til Valdemar Slot. Her er plads til boldspil samt en badebro, hvor man kan hoppe i bølgen blå. Vil man på shopping, tager turen til Svendborg ca. 15 minutter og et par minutter mindre til Rudkøbing.
 
Tag kontakt til Meng Bolig & Erhverv for en besigtigelse og oplev selv freden og roen ved dette unikke sommerhus.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail