Røllikevænget 14, Tåsinge, 5700 Svendborg

Charmerende fritidshus med panoramaudsigt og ugenert beliggenhed

Tag et skridt ind i dit drømmefritidshus, hvor ro og natur forenes på magisk vis. Velkommen til Røllikevænget 14, hvor en unik beliggenhed og en imponerende panoramaudsigt venter dig. 
 
Dette fritidshus er smukt placeret og indrammet af naturens skønhed. Med en uovertruffen 180 graders udsigt over vandet og det majestætiske Valdemar Slot får du her en oplevelse af ro og afslapning, der er svær at matche. Beliggende ugenert på sin egen grund tilbyder dette sted en sjælden grad af privatliv, så du kan nyde dine øjeblikke væk fra hverdagens travlhed. 
 
Huset har skabt det perfekte miljø til udendørs livsstil. Træterrasser omgiver huset på 3 sider og giver dig mulighed for at vælge det perfekte sted til din morgenkaffe eller din aftenmiddag. En ekstra bonus er det dejlige vildmarksbad – en ideel måde at slappe af og nyde naturen på og føle sig i ét med omgivelserne på alle årstider. Ved siden af vildmarksbadet finder du en udendørsbruser, som kan benyttes – måske efter en forfriskende dukkert. 
 
Ejendommen præsenterer sig med en moderne og tidløs sort facade og hvide vinduer, der tilføjer et strejf af elegance. Indvendigt fortsætter dette æstetiske tema med lyst og venligt interiør. De hvide vægge og lofter skaber en luftig atmosfære, mens de ensartede akustik laminatgulve fra Wicander ikke kun er smukke, men også er lette at rengøre. 
 
Huset er designet med funktionalitet i tankerne. Alt er på ét plan og indeholder en rummelig stue med brændeovn, et veludstyret køkken, tre komfortable soveværelser og et stilfuldt badeværelse med klinkegulv og app styret gulvvarme for ekstra komfort. Her er plads til at nyde både alenetid og hyggelige stunder med familie og venner. 
 
Alt i alt det perfekte valg til et fritidshus, der med den fine stand og gode isolering gør at man kan bruge huset på alle årstider, ligesom man ikke skal tænke på renovering de næste mange år. 
 
Huset ligger i Stenodden Sommerland - et afsides, naturrigt og særdeles fredeligt sommerhusområde på Østtåsinge. Der er en velfungerende grundejerforening med et fællesområde, hvorfra der er adgang til badestrand med badebro. Her er også rig mulighed for gå- og cykelture i naturen via områdets mange stier. Stenodden Skov ligger få hundrede meter væk. Turen til Svendborg tager 15 minutter i bil og et par minutter mindre til Rudkøbing. 
 
Nuværende ejer har haft fornøjelsen af dette fritidshus siden 2016 og har skabt et hjem, der emmer af kærlighed og omtanke. Nu er det din tur til at skabe dine egne minder og oplevelser i dette enestående sted. 
 
Tag det næste skridt mod dit drømmefritidshus på Røllikevænget 14. Kontakt os for en personlig rundvisning, så du kan opleve alt, hvad dette charmerende hus har at tilbyde. Velkommen hjem til din personlige oase ved vandet!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail