Sølyst 34, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Velkommen til Sølyst 34, dit nye autentiske sommerhus i Spodsbjerg på Langeland!

Dette charmerende sommerhus ligger roligt og ugeneret som det sidste på en blind vej, hvor du kan nyde freden og roen uden forstyrrelser fra trafik. Med kun én ejer siden opførelsen i 1973 og aldrig udlejet, har dette sommerhus bevaret sin oprindelige charme og sjæl gennem årene.
 
Inde venter dig et rummeligt opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue smelter sammen til hyggelige fællesområder. Med tre gode værelser med i alt 6 sovepladser og et badeværelse, der tilbyder mulighed for tilkobling af vaskemaskine, er der plads til hele familien eller vennerne. Lofter til kip i alle rum skaber en følelse af rummelighed, mens de lyse lakerede trægulve og døre tilføjer en varm atmosfære.
 
Den idylliske beliggenhed ved skovkanten giver sommerhuset en atmosfære af fred og fordybelse i naturen. Med blot en kort gåtur til vandet er det enkelt at tage på strandture eller hoppe i det forfriskende, krystalklare vand. Derudover byder havet ved Spodsbjerg på fantastiske muligheder for lystfiskeri, hvilket gør det til et sandt paradis for naturelskere og fiskeentusiaster.
 
Udenfor kan du nyde en frokost på en af terrasserne eller du kan fylde lommerne med nødder fra det frodige nøddehegn mod naboen mod nord. Bevæger du dig lidt udenfor grunden, byder området desuden på masser af flotte hyben og lækre brombær. 

Spodsbjerg byder på en skøn blanding af aktiviteter og faciliteter, lige fra en bred vifte af dagligvarer hos den lokale købmand til friske fisk eller lækre fiskeanretninger hos Spodsbjerg Kutterfisk i forårs- og sommersæsonen. Og med kun 9 km til Rudkøbing er der aldrig langt til byens bekvemmeligheder og charme.
 
I dette sommerhus på Sølyst 34 finder du en oase af fred og ro, hvor du kan skabe minder med dine nærmeste og nyde alt, hvad Langeland har at byde på. Tag det næste skridt mod din drømmeferiebolig ved at kontakte os i dag for en fremvisning!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail