Type: Boliglandbrug

Søltvej 24, 5854 Gislev

|

Længes I efter at komme ud på landet til fred og ro og plads til at give sig i kast med det, man har lyst til? Det er netop sådan nogle rammer I finder i denne landejendom, der ligger to kilometer syd for Gislev på Midtfyn. Her venter et romantisk stråtækt bindingsværkshus fra 1900 på… Læs mere »

Heldagervej 12, 5700 Svendborg

|

Ofte må man træffe et valg: Vil man bo bekvemt midt i eller tæt på byen, eller foretrækker man de mere fredelige og rummelige rammer ude på landet? Og så er der de landejendomme, der ligger tæt på byen og således giver jer det bedste fra begge verdener. Ligesom denne spændende ejendom på Heldagervej, der… Læs mere »

Landevejen 207, 5874 Hesselager

|

Vi er stolte af at præsentere denne smukke ejendom på Landevejen 207 i det naturskønne Hesselager. Dette velholdte boliglandbrug tilbyder en unik mulighed for dem, der drømmer om den perfekte kombination af landlig idyl og komfort. Med en imponerende grund på lidt over 5,5 hektar, rummelige udbygninger og et charmerende stuehus på 158 kvadratmeter, vil… Læs mere »

Nyløkke 23, 5600 Faaborg

|

Ønsker I en tilværelse tættere på naturen, hvor I har pladsen og mulighederne til at give jer i kast med det, I brænder for? To af Sydfyns største skove – Storskov og Gærup Skov – ligger på hver sin side af denne idylliske landejendom på Sydfyn. Det er en spændende ejendom med et stort stuehus… Læs mere »

Klintholmvej 2, 5874 Hesselager

|

Med udsigt over markerne på Sydøstfyn, ligger denne ca. 3 ha store grund i de flotteste omgivelser. Her er muligheden for at bygge jeres drømmebolig på landet, hvor der er lys og luft og plads til det hele. Samtidig kommer I til at bo blot 2,5 km fra Hesselager hvor skole til de mindste, daginstitution,… Læs mere »

Skattebøllevej 20, 5953 Tranekær

|

Er fred, ro og flot natur nøgleordene? Så kan dette landsted på Nordlangeland virkelig noget! Her har konceptet ”Fuglsangferie” holdt til i en årrække og tilbudt afslappende bondegårdsferie. Ejendommen byder kort fortalt på to helårsboliger, fire ferielejligheder, ca. 850 m2 udhuse, en stor gammel have samt et stort jordstykke med egen sti til vandet. De… Læs mere »