Heldagervej 12, 5700 Svendborg

Bynær landejendom med masser af muligheder

Ofte må man træffe et valg: Vil man bo bekvemt midt i eller tæt på byen, eller foretrækker man de mere fredelige og rummelige rammer ude på landet? Og så er der de landejendomme, der ligger tæt på byen og således giver jer det bedste fra begge verdener. Ligesom denne spændende ejendom på Heldagervej, der ligger dejlig idyllisk midt imellem bølgende marker og under 10 minutter på cykel fra skole, indkøb og en masse andet i Svendborgbydelen Tved - velkommen til!
 
Her er tale om en rigtig firlænget gård med flere tilhørende udhuse og en stor grund på knap 5,5 hektar. Hele ejendommen ligger behageligt samlet i et rektangel. Jorden omkring ejendommen er særdeles højtliggende og fra det højeste punkt, som ligger 79 meter over havet, har du en virkelig flot udsigt. Måske der her skal etableres en terrasse, hvor aftenkaffen kan nydes.
 
Det meste af jorden samt to af udhusene er pt. bortforpagtet, hvilket giver en fast månedlig indtægt på 9.000 kr. + moms. Ønsker I selv at bruge jorden og udhusene kan aftalen naturligvis opsiges med varsel. En del af det udlejede er hestebokse, og ejendommen er således også særdeles interessant for hestefolket.
 
Stuehuset er på 123 m2, og har dertil en førstesal på 89 m2 i boligkvalitet, som dog pt. ikke er registreret som beboelse. Huset er for så vidt pænt og nydeligt, som det er, men kan naturligvis også opdateres, hvis I ønsker en bolig, der afspejler jeres præferencer. Og bliver førstesalen registeret som beboelse, får I pludselig en særdeles rummelig bolig på over 200 m2 og et hav af nye muligheder.
 
Turen ind til Svendborg kan klares på omtrent 10 minutter på cykel. Og det kan tilmed blive en rigtig smuk tur, hvis I vælger at slå genvej gennem Græsholmene skoven.
 
Alt i alt en ejendom, der bugner af muligheder og som tilmed kan bebos, som den står. Blot 10 min. fra Svendborg!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail