Landevejen 207, 5874 Hesselager

Velholdt hobbylandbrug i Hesselager

Vi er stolte af at præsentere denne smukke ejendom på Landevejen 207 i det naturskønne Hesselager. Dette velholdte boliglandbrug tilbyder en unik mulighed for dem, der drømmer om den perfekte kombination af landlig idyl og komfort. Med en imponerende grund på lidt over 5,5 hektar, rummelige udbygninger og et charmerende stuehus på 158 kvadratmeter, vil denne ejendom ikke skuffe.
 
Stuehuset byder på 158 kvadratmeter velindrettede rum, der inkluderer et hyggeligt køkken, to generøse stuer, tre komfortable soveværelser samt et badeværelse og et separat toilet. Her er masser af plads til hele familien, og boligen er præget af lys og rummelighed. De smukke vinduer i stuehuset blev udskiftet i 2005, hvilket ikke kun tilføjer et moderne touch, men også sikrer et energieffektivt og lyst interiør.
 
Ejendommen præsenterer sig med en stor, frodig have og en rummelig gårdsplads, der skaber den perfekte ramme for udendørs aktiviteter og sociale sammenkomster. Den 5,5 hektar store grund giver masser af plads til eventuelle landbrugsprojekter, havearbejde eller blot at nyde naturen omkring dig.
 
For dem med interesse i hobbylandbrug eller opbevaringsmuligheder, vil ejendommens udbygninger være en ekstra bonus. Her finder du en garage med dobbelt carport, der beskytter dine køretøjer mod vejrets luner, samt staldbygninger, der kan tilpasses til forskellige formål. Der er masser af plads til opbevaring, værksted eller oprettelse af et dyrehold, hvis det ønskes.
 
Denne ejendom er en sjælden perle i Hesselager og repræsenterer en enestående mulighed for at omfavne livet på landet uden at gå på kompromis med komforten. Hvis du drømmer om at bo i en velholdt bolig med store udearealer og uendelige muligheder, bør du ikke tøve med at kontakte os for at arrangere en fremvisning. Landevejen 207 er klar til at byde dig velkommen hjem.

Mulighed for hurtig overtagelse.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail