Nyløkke 23, Korinth, 5600 Faaborg

Landejendom med egen sø og mulighed for hestehold - i idyllisk skovområde på Sydfyn

Ønsker I en tilværelse tættere på naturen, hvor I har pladsen og mulighederne til at give jer i kast med det, I brænder for? To af Sydfyns største skove - Storskov og Gærup Skov - ligger på hver sin side af denne idylliske landejendom på Sydfyn. Det er en spændende ejendom med et stort stuehus på 220 m², yderligere 70 m² anneks i boligkvalitet, flere store landbrugsbygninger samt en grund på ca. 2,1 hektar med en stor sø og et stykke skov.
 
Her venter store herlighedsværdier for børn og voksne med appetit på livet og et ønske om at prøve ting af. Den store sø er god at fiske i, og der følger tilmed en norsk fjordjolle med i købet. Der er også god jagt ved søen og på egnen generelt, der har masser af hjortevildt. Ejendommen er også velegnet til hestehold eller andre mindre dyrehold. Det kræver dog, at noget af grunden ryddes og omdannes til folde. Det kan nuværende ejer være behjælpelig med. Der er også fine ridestier 100 meter fra ejendommen, som fører igennem de omkringliggende skove.
 
Hesteboksene kan passende indrettes i den store, højloftede maskinhal. Den har betongulv og er på hele 224 m² og har i forlængelse et stort, isoleret værksted. Er dyrehold ikke på ønskelisten, venter der et hav af andre muligheder i de rummelige bygninger.
 
Stuehuset er fra 1993 og er opført i halvandet plan. Det er fuldmuret og er løbende blevet vedligeholdt. Huset er pt. indrettet med mange værelser på begge plan, hvilket skyldes, at huset har været udlejet. Mange af væggene i huset er lette, og det er dermed relativt nemt at skabe en funktionel familiebolig til en eller flere familier. Endelig har huset en stor, overdækket terrasse mod vest.
 
Ved siden af stuehuset ligger en anden længe i samme stil og kvalitet. Her er indrettet fyrrum og flere disponible rum. På førstesalen ligger føromtalte anneks, der er ét stort rum med mange spændende anvendelsesmuligheder.
 
Der er otte minutter på cykel til landsbyen Korinth. Her er en DagliBrugsen samt mulighed for børnepasning. Der er sågar en biograf i byen samt gode muligheder for sport, fritid og kultur.
 
Ejendommen er p.t. udlejet, men er ledig til køber den 1. maj 2023. Ejendommens udendørsområder opdateres løbende i foråret og søen fritlægges .

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail