Skattebøllevej 20, Ennebølle, 5953 Tranekær

Landejendom med to helårsbeboelser og fire ferielejligheder i smuk natur på Langeland

Er fred, ro og flot natur nøgleordene? Så kan dette landsted på Nordlangeland virkelig noget!

Her har konceptet ”Fuglsangferie” holdt til i en årrække og tilbudt afslappende bondegårdsferie. Ejendommen byder kort fortalt på to helårsboliger, fire ferielejligheder, ca. 850 m2 udhuse, en stor gammel have samt et stort jordstykke med egen sti til vandet.

De fire ferielejligheder er placeret i ejendommens store længebygning med henholdsvis to på førstesalen og to handicapvenligt indrettede i stueplan. Alle lejligheder står i rigtig god stand og er således klar til fortsat udlejning. De to helårsboliger udgøres af ejendommens stuehus fra 1904 på 165 m2 og en ny lejlighed for enden af længen. Stuehuset er i oprindelig stil, men er løbende renoveret og fuldt funktionelt. Lejligheden er totalrenoveret inden for de seneste år.

Ejendommen har et samlet jordtilliggende på 4,2 ha. Fordelt på to dyrkbare jordstykker, et mosestykke, en stor have med gamle træer, buske og frugttræer samt et stort græsområde med shelter, teltplads, bålplads og legeområde. Fra denne del af området er der et fem meter bredt, græsklædt jordstykke, der fører direkte til stranden ved Langelandssund, hvor også vandreruten ”Øhavsstien” krydser. Hertil kommer et indhegnet græsområde med frugtbuske og træer til eks. mindre dyrehold eller køkkenhave.

Desuden får I egen, særdeles produktiv, 10 kW husstandsvindmølle, med prisgaranti til år 2035 for al strøm leveret til net. Hertil kommer flere større og mindre udhuse med masser af muligheder, et minirenseanlæg, Stofa fibernet og TV samt parabol TV.

Varmen leveres i vinterperioden af solvarmepaneler i kombination med stokerfyr, og i for- og eftersæson kombineres solvarmen med oliefyr samt en varmepumpe suppleret med brændeovne og elpaneler.

Mulighederne i denne ejendom er rigtig mange, hvad enten I har lyst til udlejnings- og feriebranchen, hjemmearbejdspladser, mindre bofællesskab eller blot dyrke egne interesser. Her er fin plads til både een, to eller flere familier samt mulighed for at dyrke jorden, mindre dyrehold, eller hvad man måtte ønske sig.

I sandhed en ejendom der skal opleves.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail