Sandagervej 2, 5854 Gislev

Charmerende og velholdt landejendom med pragtfuld have tæt ved Gislev på Midtfyn

Det er som at være med i en fortælling om gamle dage her på Sandagervej 2 lidt uden for Gislev på Midtfyn. Den gamle oldermandsgård er helt tilbage fra 1750 og står helt som den skal med bindingsværk, stråtag og småsprossede vinduer. Hertil kommer flere tidligere landsbrugsbygninger, der giver ekstra plads og muligheder og ikke mindst den fantastiske have med en næsten overdådig frodighed, et væld af frugttræer, drivhus, store plæner og flere terrasser. Velkommen til!
 
Både inde og ude er stuehuset nærmest som taget ud af en billedbog. Bindingsværket er også synligt indenfor, og det samme er bjælkerne på listelofterne. De fleste gulve er belagt med gammeldags, rødbrune klinker, og dørene er tunge trædøre med fyldninger. Al charmen til trods, er huset fulgt med tiden og er løbende opdateret. Der er gulvvarme næsten overalt, alle vinduer er løbende skiftet til termoruder, og køkkenet fik en opdatering i 2014.
 
Med hele 264 boligkvadratmeter er her mere end god plads at indrette på, og I får både flere lyse opholdsrum, masser af værelser af forskellig størrelse samt et godt bryggers og et badeværelse. De mange kvadratmeter giver også mulighed for eksempelvis at indrette kontor, klinikvirksomhed, butik eller anden form for liberalt erhverv.
 
Mulighederne bliver endnu flere med de store udhuse. Der står allerede fire hestebokse i stalden, men den kan også bruges til fårehold, som nuværende ejer har gjort det. Og så er der en garagebygning samt den store og højloftede lade, der er perfekt til opmagasinering af snartsagt hvad som helst.
 
Grunden er på i alt 4,4 hektar af hvilke 2,5 er forpagtet væk. Forpagtningen kan dog opsiges efter et år, såfremt I ønsker at bruge jorden selv.
 
Selvom I bor midt blandt marker, er der kort til hverdagens fornødenheder. Der er cykelsti hele vejen til nærliggende Gislev, der har et godt supermarked, friskole, lægehus, idrætshal og meget mere. Endelig er det også nemt at komme på motorvejen mod Svendborg og Odense.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail