Type: Erhverv

Trappehavevej 6, 5700 Svendborg

|

Har du behov for en ejendom med plads til både familien og til virksomheden? Så er dette hus med tilhørende erhvervsafsnit muligvis noget for dig. Du for en rummelig bolig på 178 m2, der løbende er opdateret og vedligeholdt samt to store erhvervsbygninger på samlet 480 m2. Hele herligheden ligger på en 3.625 kvadratmeter stor… Læs mere »

Nørrevoldgade 32, 5800 Nyborg

|

BUD ØNSKES!  Med udsigt til den nyanlagt Erik Ballings Plads i Nyborg midtby og overfor parkeringspladsen, er denne blandede ejendom nu til salg. Den består af et erhvervslejemål i stueetagen samt to lejligheder på første og anden sal. Erhvervslejemålet står pt. ledigt, mens begge lejligheder er udlejet til gode, stabile lejere. Det er en hjørneejendom,… Læs mere »

Gartnervænget 4, 5550 Langeskov

|

De ligger samlet på en landejendom nær andre drivhuse lidt uden for Langeskov på Østfyn tæt på E20 motorvejen. Det er en komplet ejendom, der er opvarmet med fjernvarme. Ejendommen indeholder også et velholdt stuehus på 216 m², et stort maskinhus på 146 m² samt flere andre bygninger.  Ejendommen ligger på en knap 5,2 hektar stor… Læs mere »

Langgade 14, 5874 Hesselager

|

Autoværkstedet på Langgade 14 i Hesselager skal sælges. Værkstedet har serviceret egnens kunder igennem en årrække og er stadig i drift. Det kan overdrages komplet med værktøj og maskiner efter nærmere aftale. Ejendommen har også 130 m² bolig i velholdt stand, men af ældre dato. Boligen kan enten lejes ud eller bebos af køber selv. Ejendommen… Læs mere »

Overvejen 69A, 5792 Årslev

|

Leder du efter et godt, centralt og let tilgængeligt firma domicil i Årslev? Ejendommen her på Overvejen 69 er særdeles godt eksponeret i forhold til de øvrige virksomheder i området og for de mange forbipasserende, der dagligt kører til og fra den nærliggende Rema 1000, Årslevhallen og et større boligområde. Lejemålet fremstår med et pænt, lyst… Læs mere »

Møllergade 87, 1., 5700 Svendborg

|

Lyse og præsentable 1. sals lokaler med rustik indretning, særdeles velegnede til undervisning, kontor, klinik, tegnestue mv. Beliggende i Svendborg centrum i roligt miljø, få minutter fra banegården og tæt på flere offentlige p-pladser. Evt. mulighed for leje af p-plads ved lejemålet. Lejemålet består af tre store regulære rum, køkkenfaciliteter og toilet. Der er trægulve eller… Læs mere »

Overvejen 69, 5792 Årslev

|

Attraktiv butik/kontor/værkstedsejendom med 4 lejemål ved Årslevs industrikvarter, synligt beliggende og med kort afstand til motorvejen. Det samlede bygningsareal udgør 400 m². Lejemålene er opdelt i 3 kontor/butiks lejemål samt et lager/værksted for håndværker. Der er fælles toilet, køkken og bad for lejemålene. Et af lejemålene på 98 m² er p.t. ledigt. Ejendommen fremstår i pæn og… Læs mere »