Gartnervænget 4, 5550 Langeskov

Landejendom med drivhuse, et velholdt stuehus og et stort jordtilliggende nær Langeskov

De ligger samlet på en landejendom nær andre drivhuse lidt uden for Langeskov på Østfyn tæt på E20 motorvejen. Det er en komplet ejendom, der er opvarmet med fjernvarme. Ejendommen indeholder også et velholdt stuehus på 216 m², et stort maskinhus på 146 m² samt flere andre bygninger. 
 
Ejendommen ligger på en knap 5,2 hektar stor grund, der også indeholder et større markstykke og en granskov. Gartneriet har været lejet ud siden 1994, men er ledig for køber fra den 1/9 2023. Det er fuldt funktionsdygtigt, og da der er flere gartnerier i nærheden, er der god synergi-effekt i den henseende. Den korte afstand til motorvejen og afkørsel 47 skaber nemme til- og frakørselsforhold. 
 
Stuehuset er en etplansvilla i nydelig stand, og selvom interiøret sine steder har nogle år på bagen, er boligen meget velholdt og fuldt anvendelig, som den står. Den indeholder tre store soveværelser, et kontor, en stor vinkelstue, badeværelse med gulvvarme, et gæstetoilet, et køkken med spiseplads samt to entréer. Til boligen hører også en nem og hyggelig have, der ofte får besøg af rådyr fra skoven. 
 
Der er mange muligheder i ejendommen alt afhængig af købers interesser. Man kan flytte ind i boligen og opstarte egen drift i drivhusene. Man kunne også leje boligen ud, som dermed over tid nærmest kan betale for drivhusene. Man kunne også leje det hele ud eller måske nedlægge drivhusene og bruge jorden til andre formål. 
 
I Langeskov to kilometer væk er der skole, institutioner, indkøb og alt andet, man skal bruge til hverdagen samt endda hurtig togforbindelse til Odense og mod Sjælland. 
 
En spændende ejendom med et væld af muligheder.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail