Langgade 14, 5874 Hesselager

Velkørende Autoværksted med bolig i Hesselager på Sydfyn

Autoværkstedet på Langgade 14 i Hesselager skal sælges. Værkstedet har serviceret egnens kunder igennem en årrække og er stadig i drift. Det kan overdrages komplet med værktøj og maskiner efter nærmere aftale. Ejendommen har også 130 m² bolig i velholdt stand, men af ældre dato. Boligen kan enten lejes ud eller bebos af køber selv.
 
Ejendommen har en noget nær perfekt beliggenhed i byen. Langgade er byens hovedfærdselsåre der løber hele vejen fra Nyborg til Svendborg. Den ligger også kun få meter fra Østergade - en anden vigtig hovedgade, og så er der tilmed busstoppested i begge retninger lige ude foran ejendommen - særdeles praktisk for et autoværksted! Generelt er Hesselager et veletableret og attraktivt lokalsamfund med egen skole, flere daginstitutioner, et godt supermarked og flere butikker, spisesteder og andre virksomheder.
 
Værksted og bolig er i princippet sammenhængende i ejendommen, men er lige nu uden gennemgang, da boligen har været lejet ud. Værkstedsdelen består af et kontor/butikslokale med facade ud til vejen og et stort parkeringsareal samt værkstedet med kran, smøregrav etc. Værkstedet har også et mindre lagerrum, toilet samt en frokoststue. Som nævnt kan værkstedet overdrages fuldt udstyret efter nærmere aftale.
 
Boligen er velholdt og kan fint bebos, som det står. Og ønsker I at modernisere, kan I således gå til projektet i jeres eget tempo. Huset består af køkken, spisestue, to opholdsstuer samt et stort soveværelse og et ligeledes stort badeværelse med badekar. På førstesalen venter en repos med gæstetoilet og yderligere to soveværelser. Til ejendommen hører også en garage med fyrrum samt et stort udeareal, der primært er belagt med perlesten.  En unik mulighed for at komme flyvende fra start som automekaniker.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail