Nørrevoldgade 32, 5800 Nyborg

Udlejningsejendom i Nyborg midtby - erhvervslejemål i hjørnebygning og to udlejede lejligheder

Med udsigt til den nyanlagt Erik Ballings Plads i Nyborg midtby og overfor parkeringspladsen, er denne blandede ejendom nu til salg. Den består af et erhvervslejemål i stueetagen samt to lejligheder på første og anden sal. Erhvervslejemålet står pt. ledigt, mens begge lejligheder er udlejet til gode, stabile lejere. Det er en hjørneejendom, og erhvervslejemålet har store reklamevenlige facadevinduer til parkeringsplads og til gågaden i Vægtergade, hvilket endvidere stiller lokalerne i et favorabelt lys, set udefra.
 
Det er således tale om en meget let tilgængelig ejendom, da ejendommens erhvervslokaler ligger i gadeplan, sammenholdt med de gode parkeringsforholdene, hvilket gør erhvervslokalerne egnet til et utal af anvendelsesmuligheder. Dertil kan fremhæves, at tilkørselsforholdene er gode. Ejendommen ligger nær Ravelinsvej, og det tager blot to minutter at komme på motorvejen. Man kan også nemt gå til togstationen, der ligger 10 minutters gang fra hoveddøren.
 
Erhvervslokalet byder på 166 m2 og er pt. indrettet med et stort, vinkelformet lokale. Det er lyst lokale takket være de store vinduespartier, og rummet er belagt delvist med parketgulv og gulvtæpper. I den ene ende følger et personalerum med tekøkken. Det kan anvendes som frokoststue og som mødelokale. Derudover er der også et toilet i lejemålet samt udgang til ejendommens baggård. Lokalet har tidligere været anvendt som kontor for en konsulentvirksomhed og kan eksempelvis anvendes til liberalt erhverv, klinikvirksomhed eller som eksempelvis café (med koldt køkken) eller bar.

Ejendommen er historisk og et kig tilbage i tid, viser at erhvervslokalet i gammel tid, indeholdt boliger, det kan muligvis være en mulighed, at lave facadeændringer, så ejendommen igen fremstår hvad den var éngang, med boliger i stueetagen.
 
De to udlejede lejligheder står begge i flot, opdateret stand. 2. sals lejlighed blev total renoveret i 2020, med nyt gulv, køkken, værelsesplacering mv. 1. salslejlighed blev i 2021 omdannet fra erhverv til bolig og er derfor et nyetableret lejemål. Fælles for de to-værelset lejligheder, er de er begge moderne indrettet med stue og køkken i ét, soveværelse samt et nydeligt badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. Begge lejligheder har indgang direkte fra en hævet altan, der også fungerer som en fælles terrasse for de to lejligheder og gårdmiljø. Ejendommen opvarmes ved fjernvarme.
 
Ring til Meng Bolig & Erhverv for yderligere information.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail