Trappehavevej 6, Tved, 5700 Svendborg

Spændende ejendom med blandet bolig og erhverv nær skole, sportshal og indkøb i Tved

Har du behov for en ejendom med plads til både familien og til virksomheden? Så er dette hus med tilhørende erhvervsafsnit muligvis noget for dig. Du for en rummelig bolig på 178 m2, der løbende er opdateret og vedligeholdt samt to store erhvervsbygninger på samlet 480 m2. Hele herligheden ligger på en 3.625 kvadratmeter stor grund direkte ud til marker i udkanten af Svendborg-bydelen Tved. Velkommen til!
 
Nuværende ejer af ejendommen er 2. generation på ejendommen, som har været i familiens eje siden opførelsen og i alle årene har været base for familiens håndværksvirksomhed. Ejendommen er løbende vedligeholdt og moderniseret med blandt andet udskiftning af vinduer og døre, renovering af kælderskakt samt etablering af et nyt, lækkert køkken-alrum med gulvvarme. Boligen fremstår som helhed i nydelig stand og har gode rammer for en børnefamilie. Oveni de 178 boligkvadratmeter kommer kælderen, der byder på yderligere 109 flotte og meget anvendelige m2. 
 
Syd for huset er anlagt en fin fliseterrasse med læmur til to sider. Her får I masser af sol og kan ugeneret nyde udelivet sommeren igennem. Haven er enkelt anlagt og således også nem at passe. Her er drivhus, græsplæne og en flagstang.
 
Huset har også en carport, som skaber forbindelse til erhvervsdelen. Her venter to store, opmurede lokaler med højt til loftet og flere rulleporte. Der er adgang mellem lokalerne, og de er velegnede som for eksempel værksted, produktion og lager. I tillæg til de store lokaler er der flere kontorer, depotrum, toiletfaciliteter og en frokoststue. Derudover har begge lokaler store carporte  i forlængelse med ekstra plads til opbevaring.
 
Alt dette får du på én og samme matrikel, samtidig med at du har bølgende marker på den anden side af vejen, fem minutters gang til en eftertragtet skole samt en sportshal og otte minutters gang til et godt supermarked.
 
Alt i alt en ejendom med masser af potentiale, hvilket dog bedst opleves ved en fremvisning. Ring og bestil en i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail