Type: Villa

Hovedvejen 42, 5771 Stenstrup

|

Er I på udkig efter den helt rigtige ejendom midt i det smukke, sydfynske landskab, som I kan sætte i stand og gøre til jeres egen? Så kan I godt begynde at glæde jer, for denne klassiske villa tilbyder charme og karakter i rigelige mængder og ligger på en fantastisk grund med høje træer og… Læs mere »

Assensvej 62, 5771 Stenstrup

|

Du ser allerede udefra, at dette hus i Kirkeby på Sydfyn har fået masser af kærlighed igennem årene. De sorte tegl på taget funkler, facaden i rødsten står superflot, og inddækningerne i zink vidner om, at der ikke er sparet på noget. Man ser også hejseporten til den integrerede garage, men hvad man ikke ved… Læs mere »

Søvangen 25, 5884 Gudme

|

På Søvangen 25 i Gudme finder du dette charmerende hus fra 1979, der byder på 133 m² boligkvadratmeter i ét plan. Hertil kommer en lukket garage med værksted på i alt 37 m². Huset står meget oprindeligt, hvilket giver en unik mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen og skabe dit drømmehjem. Velkommen… Læs mere »

Kilenvej 17, 5883 Oure

|

På Kilenvej 17 ved Oure finder I dette spændende håndværkertilbud, som venter på den rette køber. Her får familien eller parret med gør-det-selv-drømme en oplagt mulighed for at istandsætte og renovere således, at indretningen matcher drømmeboligen.  Ejendommen er opført i 1919. Boligen, der er på 113 m2, er fordelt på to etager og indeholder: Entre, stue,… Læs mere »

Søndre Stænge 3, 5700 Svendborg

|

Dette er en unik mulighed for at erhverve en sjældent udbudt ejendom på den idylliske ø Skarø, hvor charme og historie smelter sammen med moderne bekvemmeligheder. Velkommen til Søndre Stænge 3! Den charmerende ejendom har både bindingsværket og det karakteristiske stråtag, der begge dele er en hyldest til fortidens mesterværker. Egetræet i bindingsværket er udskiftet for… Læs mere »

Østervej 6, 5935 Bagenkop

|

Der er smukt på Langeland, og omgivelserne omkring dette etplanshus på den sydlige del af øen er ingen undtagelse. Huset ligger smukt i terrænet blandt hattebakker, skove og marker omkring 20 minutters gang fra en fin badestrand. Her er så fredeligt som man kan ønske sig, men stadig blot tre minutters kørsel til fornødenheder i… Læs mere »

Drejø Skovvej 5, 5700 Svendborg

|

Egentlig er dette en murstensvilla, som så mange andre. Huset er både fint vedligeholdt, hyggeligt og velindrettet. Det har fuld kælder samt en velpasset have med æbletræer, roser og stauder. Forskellen er blot, at denne villa ligger på Drejø – og dét ændrer alt. Drejø er en af juvelerne i det sydfynske øhav, hvor man, hvad… Læs mere »

Møllevænget 5, 5900 Rudkøbing

|

Det er en æstetisk oplevelse ud over det sædvanlige at bevæge sig igennem denne ualmindeligt vellykkede villa i Rudkøbing på Langeland. Huset blev bygget i 1970, men blev fuldstændig forvandlet efter et gennemgribende renoveringsprojekt i 2021. Her blev stort set alt revet ud, der blev bygget om og bygget til – og da støvet havde… Læs mere »

Walkendorffsvej 24, 5700 Svendborg

|

Det er kombinationen af delene, der gør denne ejendom i Tved-bydelen attraktiv. Huset ligger på en rolig villavej blot 700 meter fra skole, supermarked og sportshal. I får en velholdt etplansvilla med et moderne integreret opholdsrum samt en høj og meget anvendelig kælder. Hertil en opvokset og velanlagt baghave med orangeri og fliseterrasse. Velkommen til! Huset… Læs mere »

Ellerup Bygade 9, 5892 Gudbjerg Sydfyn

|

Der er nøjagtig lige så fredfyldt og idyllisk her i Ellerup på Sydfyn, som man kan forestille sig. Det lille lokalsamfund ligger et kvarters kørsel fra Svendborg og blot to minutter fra nærliggende by Gudbjerg, som har skole, pasningsmuligheder og en Dagli’Brugsen. Og nu kan du blive ejer af dette bungalows-hus på Ellerup Bygade 9… Læs mere »