Assensvej 62, Kirkeby, 5771 Stenstrup

Fantastik flot og velholdt villa med stor garage

Du ser allerede udefra, at dette hus i Kirkeby på Sydfyn har fået masser af kærlighed igennem årene. De sorte tegl på taget funkler, facaden i rødsten står superflot, og inddækningerne i zink vidner om, at der ikke er sparet på noget. Man ser også hejseporten til den integrerede garage, men hvad man ikke ved er, at der gemmer sig over 70 m² garage og, at der er hejseport i begge ender, så man faktisk kan køre lige igennem. Huset har dertil en meget anvendelig kælder. Velkommen til!
 
Ejendommen er oprindeligt fra 1933, men takket være de mange opdateringer mærkes husets alder mest som sjæl og charme. I 2003-2013 blev vinduerne udskiftet til træ-alu, i 2008 blev kælderen sænket, isoleret, fik gulvvarme og et nyt badeværelse. I 2013 fik huset nyt tag med tre kviste og isolering, nye zinktagrender og renoveret to facader. I 2014 blev den isolerede garage bygget, og i 2015 kom der nyt køkken med gulvvarme. Endelig i 2016 blev der lagt nye fliser i indkørslen.
 
Indenfor venter en smuk og stemningsfuld bolig. Glæd dig til den store hall med flot stavparketgulv, det ligeledes rummelige spisekøkken, den hyggelige vinkelstue med brændeovn og til det store badeværelse i kælderen. De 3 soveværelser finder du på førstesalen
 
Baghaven er enkelt anlagt og byder på træterrasse, bede i stensætninger samt et udhus, der dog kræver istandsættelse.
 
Kirkeby er et hyggeligt, lille lokalsamfund på Sydfyn. Det er populært for pendlere, da der er nem forbindelse til motorvejen mod Svendborg og Odense. Byen har skole (0.-3. kl), som kan nåes via cykel/gangsti direkte fra ejendommens baghave, børnehus samt en god, lille købmand 300 meter fra matriklen. I nærliggende Stenstrup er der skole fra 4.-9. klasse, idrætstilbud, trinbræt til toget og flere gode butikker.
 
Ganske enkelt en virkelig flot ejendom med en fantastisk garage, der skal ses!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail