Type: Helårsgrund

Landevejen 8, 5882 Vejstrup

|

Byggegrund på 1666 m² i Vejstrup, syv km fra Svendborg. Lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på 35, hvilket giver mulighed for at opføre en større ejendom. Eksempelvis villa, mindre rækkehusbebyggelse, 2 x dobbelthuse eller blandet bolig og erhverv. Der har tidligere ligget et hus på grunden, som nu er fjernet og derfor giver plads til et… Læs mere »

Gryagervænget 19, 5884 Gudme

|

Går I med drømmen om, at bygge nyt hus og vil I gerne bo i et driftigt landsbysamfund? Så har vi her på Gryagervænget 19, et rigtig godt bud på den perfekte byggegrund – 1185 m2 regulær helårsgrund i udkanten af Gudme. Herfra kommer I hurtigt og sikkert til skole, børnepasning, indkøb og sportsfaciliteter. Og I… Læs mere »

Svinget 10, 5874 Hesselager

|

Går I med drømmen om at bygge et helt nyt hus og vil I gerne bo lige midt i en hyggelig landsby, så er det svært at komme uden om denne 1062 m² store, idylliske grund i Vormark nær Hesselager på Sydøstfyn. Grunden ligger i et område med 3 nyudstykkede grunde og I kommer til at… Læs mere »

Vormark Bygade 19, 5874 Hesselager

|

Går I med drømmen om at bygge et helt nyt hus og vil I gerne bo lige midt i en hyggelig landsby, så er det svært at komme uden om denne 980 m² store, idylliske grund i Vormark nær Hesselager på Sydøstfyn. Grunden ligger i et område med 3 nyudstykkede grunde og I kommer til at… Læs mere »

Svinget 12, 5874 Hesselager

|

Går I med drømmen om at bygge et helt nyt hus og vil I gerne bo lige midt i en hyggelig landsby, så er det svært at komme uden om denne 1058 m² store, idylliske grund i Vormark nær Hesselager på Sydøstfyn. Grunden ligger i et område med 3 nyudstykkede grunde og I kommer til at… Læs mere »

Skolevænget 3, 5883 Oure

|

Byggegrund på 1061 m² i nyere udstykning i Oure på Sydfyn. Her har du og din familie mulighed for at opføre jeres drømmehus i de fredeligste omgivelser med friskole, daginstitution og busstoppested ganske tæt på adressen og kun fire kilometer til dejlig børnevenlig badestrand. Vi befinder os 10-12 minutter fra Svendborg centrum og Oure er på… Læs mere »

Østervangen 39, 5883 Oure

|

Byggegrund på 1043 m², beliggende i et roligt, lukket vænge i udbygget boligområde, centralt i Oure. Tæt på gode trafikforbindelser til Svendborg og Nyborg og tæt på skole og børnepasning. I Oure er der børnehus med vuggestue og børnehave samt  friskole og de populære Oureskoler, alt sammen beliggende i gåafstand ad stisystem og mindre veje.… Læs mere »

Damvej 6, 5874 Hesselager

|

1883 m2 stor byggegrund med attraktiv beliggenhed i roligt boligområde, centralt i Hesselager og tæt på skole, børnehave og indkøb. Grundstykket er på 1883 m² og byggemodnet med el- og vandtilslutning. Kan anvendes til såvel boligbyggeri som blandet bolig og erhverv. Tilplantet med ældre frugttræer og nøddehegn. På grunden forefindes mindre bygning på 26 m².