Skolevænget 3, 5883 Oure

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 140.000 kr.

No floor plan added

Grunden til jeres boligdrøm

Byggegrund på 1061 m² i nyere udstykning i Oure på Sydfyn. Her har du og din familie mulighed for at opføre jeres drømmehus i de fredeligste omgivelser med friskole, daginstitution og busstoppested ganske tæt på adressen og kun fire kilometer til dejlig børnevenlig badestrand.
 
Vi befinder os 10-12 minutter fra Svendborg centrum og Oure er på det nærmeste landskendt ikke mindst på grund af Skolerne i Oure. I vil hurtigt falde til her og blive en del af byens gode sammenhold, der får tilført en masse aktivitet og liv takket være byens aktive skolemiljø. Ud over Skolerne i Oure er her også en friskole, to børnehaver, og flere spisesteder. Der kører regelmæssigt busser mellem Svendborg og Nyborg, som stopper nær ved ejendommen.
 
Selve udstykningen består af 10 matrikler, hvoraf nogle allerede er bebygget. Tilslutningsafgift til el er indeholdt i købesummen. Dog skal køber selv etablere elstik fra nærmeste elskab. Øvrige tilslutningsafgifter til vand, kloak og naturgas afholdes af køber. Vand- og spildevandsledning er ført frem til skel.
 
Ring og hør nærmere, vi står altid klar med råd og vejledning

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail