Gartnervænget 47, 5874 Hesselager

Charmerende Andelsbolig i Hesselager

Velkommen til Gartnervænget 47, 5874 Hesselager - et idyllisk hjørne af ro og komfort! Denne charmerende andelsbolig byder på en perfekt kombination af moderne bekvemmeligheder og hyggelig atmosfære.
 
Med et boligareal på 88 kvm og en god carport på 23 kvm, er dette hjem designet med omtanke for både plads og funktionalitet. En ekstra bonus er det tilhørende udhus i forlængelse af carporten på 11 kvm, der giver ekstra opbevaringsplads til diverse fornødenheder.
 
Boligen har gulvvarme i alle rum og det indre af boligen indeholder bl.a. en rummelig stue, der smidigt integreres med et åbent køkkenalrum. Dette skaber ikke kun et åbent og inviterende miljø, men gør det også til et ideelt sted at samles med familie og venner. Køkkenet er veludstyret og funktionelt, hvilket gør hverdagen nemmere.
 
Boligen byder også på to hyggelige og rummelige soveværelser, der giver mulighed for både soveværelse og kontor eller gæsteværelse. Det veludstyrede bryggers med direkte indgang fra carporten, tilføjer ekstra bekvemmelighed til dagligdagen.
 
Ejendommen har fået varmepumpe hvilket også bidrager til lavere energiomkostninger. Boligen præsenterer sig i en overlegen stand både inde og ude, hvilket gør den til et bekymringsfrit valg for de kommende ejere.
 
Beliggenheden for enden af det lukkede vænge tilføjer en ekstra dimension af ro og privatliv. Haven, der omgiver ejendommen, er en sand oase, der inviterer til udendørs aktiviteter og afslapning.
 
Gartnervænget 47 er bestemt et kig værd. Tag det næste skridt mod dit drømmehjem i skønne Hesselager!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail