Byvej 4C, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Andelsbolig med masser af muligheder tæt på indkøb i Gudbjerg - kun 15 min. fra Svendborg

Du har det, du skal bruge lige ved hånden her på Byvej 4C i Gudbjerg. Brugsen ligger praktisk talt lige på den anden side af vejen, der kører busser mod Svendborg, Odense og Ørbæk nær ved, og så har du Stokkebæk Å og resten af egnens dejlige natur blot få hundrede meter væk. Du kommer til at bo i en hyggelig andelsbolig på 86 m² med udestue, en lille have og carport med tilhørende skur. Velkommen til!
 
Huset er opført i røde mursten, og murværket står rigtig flot. Det skyldes dog også, at boligen kun er fra 1992 og er således forholdsvis ung. Det er et halvt dobbelthus med carport tæt på huset og en lille forhave. Herfra kan du gå bag om huset via en flisegang og om i baghaven.
 
Indvendigt trænger boligen til en opdatering, men har man mod på dette, er der masser af muligheder i ejendommen. Boligen har en fin indretning og størrelse til eksempelvis singlen eller senioren, men der er også værelser til en lille børnefamilie. Der er indgang til huset både via entréen og bryggerset. Du får en stor og lys stue med lysindfald fra både øst og vest. Mod vest er der udgang til udestuen, der er belagt med fliser. Herude forlænges sommeren i begge ender.
 
Derudover indeholder boligen også et funktionelt køkken, to gode værelser med indbygningsskabe, flisebadeværelse, entre og et bryggers med ekstra skabsplads og plads til vaskesøjle.
 
Haven er ganske overskuelig at passe.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail