Brogade 21 & 23, 5700 Svendborg

Spændende udlejningsejendom på meget attraktiv adresse i hjertet af Svendborg

Det er lidt af en sensation, at vi nu kan udbyde denne udlejningsejendom til salg lige ved Gaasetorvet i det inderste Svendborg. Det er i byens kunstnerkvarter, der ligger attraktivt tilbagetrukket fra handelsgaderne, men tæt på havnen og mange af byens bedste spisesteder. Ejendommen består af to dejlige byhuse, der består i alt to boligenheder samt et spisested. Ejendommen har faktisk aldrig været offentligt til salg og sælges fuldt udlejet - velkommen til!
 
Ejendommen med spisestedet (Brogade 23) består af restauranten “Svendborg Spisested” i stueetagen og en lejlighed på førstesalen. Det er en lys og velholdt lejlighed på 69 m2, som består af to sammenhængende og meget lyse stuer, et soveværelse med indbyggede skabe, et køkken samt et badeværelse. Fra stuen er der udgang til skøn terrasse, der kigger ud over pladsen, men som til gengæld ikke har indkig, da den omgives af en halvmur.
 
Den anden boligenhed ligger i nabobygningen (Brogade 21) og består af et byhus i tre etager. Huset har i vidt omfang bevaret sin charme, og her bydes blandt andet på en stue med gammeldags gulvklinker (med varme under), brændeovn, loftsbjælker og hvælvede vinduer ud mod pladsen. Et virkelig betagende opholdsrum! Igennem de 112 m2 møder man også listelofter, plankegulve, trævinduer og døre, og som helhed er det en svært charmerende bolig.
 
Man har hele Svendborg for sine fødder med adresse her. Der er dejligt fredeligt på den lille, brostensbelagte plads, og samtidig er både havnefronten, handelsgaderne og banegården alt sammen inden for få minutter fra hoveddøren.
 
Alt i alt en ganske unik mulighed for at erhverve sig en uhyre velbeliggende udlejningsejendom.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail