Type: Udlejningsejendom

Skrøbelev Hedevej 12, 5900 Rudkøbing

|

Evt. bytte med en anden ejendom eller en ejerlejlighed!  Lidt uden for Rudkøbing på Langeland i den lille landsby Skrøbelev ligger denne moderniserede, trelængede, tidligere præstegård, med et samlet brugsareal på lidt over 900 m². Dertil kommer knap 1,5 hektar jord, og hele ejendommen omsluttes til alle sider af træer og skov. Ejendommen har senest fungeret… Læs mere »

Skattebøllevej 20, 5953 Tranekær

|

Er I klar til at starte en anderledes tilværelse, hvor fred, ro og flot natur er nøgleordene? Så kan dette landsted på Nordlangeland virkelig noget! Her har konceptet “Fuglsangferie” holdt til i en årrække og tilbudt afslappende bondegårdsferie til alle med behov for at komme på afstand af hverdagens stress og jag. Ejendommen byder kort… Læs mere »

Stationsvej 4, 5853 Ørbæk

|

På Stationsvej 4, i centrum af Ørbæk, ligger denne blandede bolig- og erhvervsejendom. De i alt 393 m² dækker to erhvervslejemål der er egnet til hhv. butik/fødevareproduktion/lager samt tre boliglejligheder i henholdsvis stueetagen og på første sal. Ejendommen er oplagt som både investeringsejendom til udlejning eller til eget brug, hvis man ønsker at kombinere egen… Læs mere »