Type: Rækkehus

Hvidkløvervej 46, 5700 Svendborg

|

På den familievenlige og trygge Hvidkløvervej i Svendborg findes det helt rigtige nye hjem til den enlige eller parret, der måske har børn og gerne vil flytte ind i en velholdt og flot opdateret bolig. Her er tale om et halvt dobbelthus med en skøn udestue, en vestvendt terrasse og en lille nem gårdhave.    Kvarteret har grønt… Læs mere »

Havretoften 14, 5700 Svendborg

|

Man er tæt på det meste, når man bor på Havretoften 14 i Svendborg. I kort afstand fra hoveddøren findes gode indkøbsmuligheder og så er der blot et kvarters gang til byens centrum. Du kan også tage bussen, som afgår 170 meter fra matriklen. Boligen er moderniseret inden for de senere år og fremstår indflytningsklar. Vinduer… Læs mere »

Søgårdsvej 19, 5700 Svendborg

|

Der er mange ting, man kan betvivle her i livet. Men standen på dette fine halve dobbelthus fem minutter fra Svendborg midtby, er ikke en af dem. Siden nuværende ejer overtog ejendommen i 2012 er så godt som alt i huset gennemgået og opdateret efter behov. Du får derfor et særdeles sundt hus på 81… Læs mere »

Grev Schacks Vej 17, 5700 Svendborg

|

Dette fine rækkehus beliggende centralt i Svendborg er sådan set pakket og klar til, at du kan flytte ind. Siden 2017 er boligen blevet gennem renoveret og står flot, lys og særdeles indbydende. Der er terrasser på begge sider af huset, og så kommer du endvidere til at bo på en rolig vej og tæt… Læs mere »

Avernakøvej 33A, 5700 Svendborg

|

Er du interesseret i at få naturen helt ind i stuen uden at forlade byen, er dette enderækkehus i Svendborg-bydelen Tved et rigtig godt bud. Grunden på 634 m2 er en af de største i bebyggelsen, og den grænser direkte op til den store skov Caroline Amalielund. Samtidig er der blot et par hundrede meter… Læs mere »