Sankt Nicolai Gade 6, kld., 5700 Svendborg

Centralt beliggende ejerlejlighed i hjertet af Svendborg

Denne skønne 121 m² store lejlighed ligger bare få skridt fra Svendborgs hyggelige gågademiljø. Byen har alt hvad hjertet begærer af både indkøbsmuligheder, finurlige specialbutikker og spændende kulturtilbud. Oven i købet byder Svendborg på et af Danmarks hyggeligste handelsstrøg med smalle, brostensbelagte gader, massevis af gamle bygninger og et skønt havnemiljø.
 
Selve ejendommen rummer 7 lejligheder, hvoraf de 2 p.t. anvendes til liberalt erhverv. Ejendommen er totalt gennemrenoveret i 2008, klassificeret med energimærke A2 og fremstår velholdt overalt.
 
Lejligheden kan anvendes til såvel bolig som erhverv og fremstår indflytningsklar. Der er gulvvarme overalt og indretningen er enkel og i et stilrent design, der matcher de lyse rum perfekt. Lejligheden er placeret i ejendommens nederste etage, er uden dørtrin og således en oplagt mulighed for en evt. gangbesværet eller en kørestolsbruger.
 
Lejligheden indeholder en entré med skabsplads, et køkken, der er holdt i hvide elementer, en opholdsstue med separat udgang, 2 pæne værelser, 2 badeværelser, der begge fremstår lyse og lækre. Det største er desuden med vaskesøjle. Endelig får du et mindre kontor/disponibelt rum.
 
Der er mulighed for at leje p-plads bag ejendommen.
 
Kort sagt, får du her en unik mulighed for at bo i en velholdt, energivenlig lejlighed midt i byen. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning – denne mulighed vil du ikke gå glip af!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail