Østergade 51, 1. tv., 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 2.750.000 kr.

Nyrenoveret lejlighed med vandudsigt centralt i Faaborg - mulighed for flexbolig.

Ligesom når man sætter sig ind i en helt ny bil, er der noget særligt ved at flytte ind i en helt ny lejlighed. Det er duften, de kridhvide vægge, og bevidstheden om at alt bare virker og er tiptop. Det er den oplevelse, der venter på Østergade 51, 1. tv. i Faaborg, lige overfor banegården.  
 
Det er byens måske mest ikoniske bygning, der står for at skulle renoveres fra kælder til kvist. Når støvet har lagt sig i december 2023, kan du flytte ind i denne åbne lejlighed med vandudsigt.  
 
Lejligheden ligger på første sal, som du deler med kun én nabo. Nedenunder vil der blive indrettet erhvervslokaler. Der bor ingen over dig. Det giver en ro, man ikke ofte oplever, når man bor i lejlighed.  
 
Lejligheden har en moderne, åben planløsning med integreret opholdsrum og soveværelse. Materialerne er velvalgte. Lejligheden bliver belagt med lyse trægulve, får gulvvarme overalt, Velux-vinduer og inventar fra Svane-køkken eller HTH i køkken og badeværelse. (Spørg mægler for yderligere information).  
 
Du mærker lejlighedens åbne atmosfære, straks du træder indenfor. Entréen er en del af det store opholdsrum med køkken, alrum og stue i ét. Her er lys og luft, vandudsigt langs den sydvestlige facade. Foruden soveværelset får du også et badeværelse med kombineret vaskemaskine/tørretumbler.  
 
Som boligejer får du adgang til et privat og aflåst kælderrum, til to private p-pladser i ejendommens baggård samt til den fælleshave med frugttræer og borde-bænke-sæt. Ejendommen opvarmes ved fjernvarme og er velisoleret.  
 
Alt i alt en unik mulighed for at flytte ind i en helt ny lejlighed i en af byens mest markante bygninger.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail