Type: Ejerlejlighed

Sankt Nicolai Gade 6, 5700 Svendborg

|

Denne skønne 121 m² store lejlighed ligger bare få skridt fra Svendborgs hyggelige gågademiljø. Byen har alt hvad hjertet begærer af både indkøbsmuligheder, finurlige specialbutikker og spændende kulturtilbud. Oven i købet byder Svendborg på et af Danmarks hyggeligste handelsstrøg med smalle, brostensbelagte gader, massevis af gamle bygninger og et skønt havnemiljø. Selve ejendommen rummer 7 lejligheder,… Læs mere »

Skattergade 7A, st.., 5700 Svendborg

|

Det er ikke svært at få øje på charmen i denne lejlighed i Svendborg. Det synlige bindingsværk på væggene, de tykke dørkarme og fyldningsdøre og de flotte gulvplanker skaber en særlig rustik atmosfære i boligen. Samtidig er både køkken og badeværelse pæne og moderne og boligen indeholder således det bedste fra begge verdener. Som om… Læs mere »

Østervænget 6, st.., 5000 Odense C

|

Privat garage, kælderrum i boligstandard (godkendt som kælder) med adgang fra boligen og en fantastisk park lige uden for døren. Det er typiske elementer for en hus-annonce, men faktisk tilhører det altsammen denne stuelejlighed, der ligger blot fem minutter fra City i Odense. Det er en lejlighed ud over det sædvanlige, og så er den tilmed… Læs mere »

Færgevej 14, 1. TH, 5700 Svendborg

|

Der har både været navigationsskole og almindelig folkeskole i den smukke bygning på Færgevej 14 i Svendborg. I 2003 blev ejendommen ombygget og er i dag indrettet med ejerlejligheder, som nu kan nyde godt af den fortræffelige udsigt ned ad Tuxensvej og ud over sundet. Her er tale om en særdeles rummelig og meget velholdt… Læs mere »

Slotsalleen 16C, 5700 Svendborg

|

Vi kan nu byde velkommen til et hyggeligt enderækkehus med en dejlig lukket have i herlige Troense, som nok er et af de mest hyggelige og charmerende steder i landet overhovedet. Ejendommen er beliggende midt i Troense, der er kendt for sine mange hyggelige huse og et særdeles charmerende lokalmiljø. Fra hoveddøren har du heller… Læs mere »

Brogade 36, 2., 5700 Svendborg

|

Vi er ikke alle ens – heldigvis da. Derfor er det godt, der også findes lejligheder som denne charmerende sag, som har en anderledes indretning og som særkende en stor hems, der giver unikke indretningsmuligheder. Beliggenheden er også helt i top: du kommer nemlig til at bo helt centralt i Svendborg få skridt fra stationen… Læs mere »

Klosterplads 5B, 1. TH, 5700 Svendborg

|

Vil I gerne bo pænt og nyt og centralt, altså HELT centralt i Svendborg, så er denne lejlighed ikke til at komme uden om. Det er en ægte herskabslejlighed med højt til loftet, stuk, massive fløjdøre og brede gulvplanker, som ligger i starten af gågaden på Klosterplads. I får således en særdeles smuk og stemningsfuld… Læs mere »