Svendborgvej 81E og 81F, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Helårsgrund
Pris: 500.000 kr.

No floor plan added

Stor byggegrund med udsigt til Ollerup Sø

I størrelse er Ollerup på Sydfyn ganske vist en mindre by, men byens rygte er derimod ganske anseligt. Mange har hørt om enten Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Den Frie Lærerskole og Ollerup Musikefterskole. De mange skoler bringer liv til byen, og er det her, I vil slå jer ned og bygge jeres drømmehus, bliver beliggenheden næsten ikke bedre.
 
Der er tale om 2 mindre grunde, der sælges som en samlet grund, således at arealet bliver 806 m2. Grunden ligger fredeligt i 2. række ned til Ollerup Sø - og alligevel blot et par hundrede meter fra byens DagliBrugs og fra Ollerup Friskole som dækker fra 0.- 9. klasse.
 
Beliggenheden i Ollerup få kilometer fra Svendborg og motorvejstilslutning er både hyggelig og praktisk. Du finder næsten alt det, du kan efterspørge, inden for en overkommelig afstand. Her er både indkøbsmuligheder, friskole, folkeskole, daginstitutioner og offentlig transport. Ollerup er et levende og attraktivt sted at bo, da byen er hjemsted for Ollerup Gymnastikhøjskole, Den Frie Lærerskole og Ollerup Efterskole som dækker fra 0.- 9. klasse.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail