Svendborgvej 44, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Fleksibel etplansvilla med to boligenheder nær Svendborg - udlejning, deling eller én stor bolig

Der er nærmest ikke det, man ikke kan med dette hus i Ollerup på Sydfyn. Huset er indrettet med to boligenheder på henholdsvis 54 m2 og 78 m2, hvilket giver mulighed for udlejning af enten den ene eller begge boliger. En anden mulighed er bo to sammen under samme tag, men stadig have hver sin bolig. Og da ingen af lejemålene pt. er udlejede, kan man også vælge at sammenlægge de to boliger, så man får hele 132 boligkvadratmeter til rådighed. Hertil kommer en kælder på 125 m2 samt et udhus på 14 m2.
 
Ollerup er et hyggeligt lokalsamfund blot otte minutters kørsel fra Svendborg. Byen har en Dagli’Brugsen, et par spisesteder og butikker. Byen er også hjemsted for Den Frie Lærerskole samt en friskole og en gymnstikhøjskole, der hver især er med til at bringe liv til byen.
 
Huset ligger et par hundrede meter fra det smukke naturområde ved Ollerup Sø og Syltemade Å direkte ud til marker. Der er to parkeringspladser på vejen foran huset og endnu en i indkørslen.
 
Huset står nydeligt med sennepsgul pudset facade og grå sokkel. Der er to separate indgange til huset, grundet de to boligenheder. Som helhed fremstår begge lejemål i pæn stand med nydelige parketgulve og pæne hvide vægge. De er begge udpræget lyse boliger.
 
Også indretningen er ens et langt stykke henad vejen, om end det største af lejemålene naturligvis er mere rummeligt. De har begge soveværelse, stue, køkken og entré. Det mindste af lejemålene har også et badeværelse, mens det store har et toilet og derudover har adgang til et stort badeværelse med badekar i kælderen. Foruden badeværelset er her et gangareal og et bryggers - altsammen med gulvvarme. Hertil kommer fire disponible rum af forskellig størrelse og mange anvendelsesmuligheder.Huset ligger på en 576 m2 grund med terrasse, frodig bevoksning og flot udsigt over marker.
 
Alt i alt en spændende ejendom med masser af muligheder. Ring og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail