Filippavej 58, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge

Landvilla i hyggeligt lokalsamfund til spotpris!

Er I klar til hus og have, og vil I samtidig gerne ud at bo på landet, kan I her gøre et regulært kup! I landsbyen Hundstrup på Sydfyn er denne villa klar til overtagelse og dét til en pris, hvor langt de fleste kan være med. I får en hyggelig bolig på 143 m² i halvandet plan med en familievenlig indretning samt en tilhørende garage og en dejlig lukket have. 
 
Hundstrup er et naturskønt og aktivt lokalsamfund med flere børnefamilier og egen kro, børnehus og sågar et økologisk bofællesskab kaldet “Den selvforsynende landsby”. I nærliggende Vester Skerninge er der skole, sportshal, bibliotek, apotek og indkøbsmuligheder. Og alle hverdagsmorgener kommer skolebussen forbi og samler skolebørnene op. 
 
Ejendommen, der er fra 1907 har netop fået installeret varmepumpe og fremstår nymalet såvel ude som inde. Indretningen er som nævnt ganske passende for den typiske børnefamilie. I stueplan bydes på køkken, alrum og stue, der ligger i åbent rumforløb i U-form. Hertil kommer et godt, regulært soveværelse, der eksempelvis kan anvendes som forældresoveværelse samt en entré, et badeværelse og et hobbyrum. 
 
På førstesalen venter to store soveværelser med loft til kip. Det største værelse er over 20 m², og med lidt ombygning kan etagen fint indeholde op til tre separate værelser og dermed udgøre en fin børneafdeling. 
 
Mulighederne for anvendelse er også mange i den tilhørende garage. Den er på 38 m², og dertil får I også et mindre skur til haveredskaberne. Den lukkede have giver jer også mulighed for mange ting, hvad enten I vil anlægge en større køkkenhave, eller blot give børnene et uderum, hvor de kan lege. 
 
En fantastisk mulighed for at afprøve livet på landet, uden at det behøver at koste en bondegård.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail