Vindeby Violvej 8, Tåsinge, 5700 Svendborg

Familievenlig etplansvilla på 160 m² nær skole og indkøb i Vindeby

Det er helt optimale rammer, der venter en ny familie her i denne villa på Violvej 8 i hyggelige Vindeby på Tåsinge.
 
Beliggenheden er et perfekt match til børnefamilien. Fra hoveddøren er der kort gåafstand til Tåsingeskolen Sundhøj (0.-9. klasse), til idrætsfaciliteter og til hele to supermarkeder. Både lystbådehavnen og byens badestrand kan nås til fods, mens Svendborg centrum blot er en kort cykeltur væk.
 
Villaen har, med respekt for mange af de originale detaljer, gennemgået en modernisering i perioden 2020-2024, hvor der blandt andet er kommet nye døre og vinduer, nyt køkken med masser af opbevaringsplads og et praktisk gulv med gulvvarme. Der er blevet åbnet op mellem køkkenet og den rummelige vinkelstue, der har brændeovn og et smukt parketgulv. Stuen adskilles af en flot original skydedør til et værelse, der i dag bruges som legeværelse, men som også kan bruges som eksempelvis hjemmekontor eller spisestue.
 
Villaen byder desuden på 3 gode soveværelser også med smukke parketgulve, en rummelig entre, en fordelingsgang med skabsvæg, et stort bryggers, et badeværelse med gulvvarme samt et gæstetoilet. Hertil kommer en muret garage, et værksted og et skur.
 
I skal også medtænke den solrige og læfyldte terrasse mod sydvest. Den udgør husets “fjerde hjørne” og er nærmest en del af boligen. Den binder også huset sammen med haven, der er godt opvokset og består af en forhave og baghave.
 
En spændende ejendom, der bestemt bør ses.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail