Vievej 3, Tåsinge, 5700 Svendborg

Spændende landvilla på stor grund med et kæmpe garageanlæg tæt på Vindeby

Der er virkelig mulighed for mange ting på denne spændende ejendom lidt syd for Vindeby på Tåsinge. I får nemlig både en grund på hele 2.410 m² med plads til en stor køkkenhave, et kæmpe garageanlæg på 207 m² og fire porte og ikke mindst en hyggelig og velholdt villa, som inden for de sidste par år er blevet renoveret med nye døre og vinduer, brændeovn og senest en luft til vand varmepumpe. Som om det ikke var nok, er huset højtliggende og har flot udsigt over landskabet og, i klart vejr, helt til Langeland og Ærø. 
 
Huset ligger på et hyggeligt vænge i landsbyen Bregninge. Der er blot 2,5 kilometer til Vindeby, der har skoler, institutioner, indkøbsmuligheder og alt andet, man skal bruge i hverdagen. Der er cykelsti hele vejen, og derudover kører der også busser forbi nærved. 
 
Huset har en familievenlig indretning med køkken, spisestue og opholdsstue i den ene del af huset. I den anden del venter tre værelser, et badeværelse og en fordelingsgang. I kan naturligvis også lave om på indretningen, hvis I eksempelvis ønsker et åbent opholdsrum med integreret køkken eller et moderne køkken-alrum. Huset har også en kælder, der er indrettet med vaskerum, fyrrum og to disponible rum. 
 
I får garanteret også stor fornøjelse af terrassen på husets sydside. Det er en flisebelagt og let hævet terrasse med læmur og overdækning i den ene side. Haven foran er velpasset med en fin plæne og pæn randbeplantning. Derudover er der baghave, køkkenhave og en stor indkørsel. 
 
Alt i alt en ejendom med meget at byde på og nem adgang til fornødenheder i Vindeby.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail