Vemmenæsvej 26, Tåsinge, 5700 Svendborg

Velholdt og meget charmerende fritidshus, med fantastisk udsigt i Vemmenæs

Det er et lille, pragtfuldt stykke af Kongeriget, der venter her i Vemmenæs på Tåsinge. I får kort sagt hele paletten med bølgende kornmarker, skove til både højre og venstre, som man kan gå ture i, cykle i og have hunden med i samt strande med badebroer og rigtig gode fiskeområder. Og fra dette i sandhed charmerende hus på 88 m2, er der tilmed udsigt til både marker og vandet fra haven.
 
Pt. har huset status som helårsbolig, men der er god mulighed for, at det kan anvendes som fritidsbolig. Det er en gammel villa helt tilbage fra 1727, hvilket især opleves i de mange fine detaljer såsom de gennemgående kassettelofter og de smukke, hvælvede vinduer med blyindfattede glas. Derudover står boligen nu flot og moderne og har blandt andet køkken og varmepumpe fra 2016 og en næsten ny brændeovn fra 2020.
 
Særligt køkkenet bliver I glade for. Det er god kvalitet fra Schmidt-køkken, og her er både opvaskemaskine og godt med albuerum. Fra køkkenet er der videre adgang vinkelstuen, hvor I kan nyde varmen og hyggen fra den nyere brændeovn. Endelig indeholder stueplan også et badeværelse og et bryggers.
 
Der er masser af stemning på førstesalen, hvor loftet er ført til kip og har synlige bjælker og rustikke trævægge. Etagen er indrettet som et stort soverum, men det kan sagtens opdeles i to separate rum.
 
I får også en hyggelig og velordnet have, en skøn læfyldt terrasse, masser af blomster og god plads til en køkkenhave, legeredskaber eller måske et drivhus/orangeri. Endelig følger der også to store udhuse med ejendommen.
 
Der er nem adgang til både Svendborg og Rudkøbing fra adressen og blot fem minutters kørsel til en LokalBrugsen i landsbyen Landet.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail