Torvet 1, 5700 Svendborg

Spændende erhvervsejendom i 3 etager på Torvet i Svendborg

Nu har du mulighed for at blive ejer af denne smukke, historiske ejendom beliggende i hjertet af Svendborg. 
 
Ejendommen er registreret til erhverv og har mange anvendelsesmuligheder. Den har tidligere huset både en isenkræmmerforretning, en sportsforretning, et spisested, en frisør, et velværested og en tøjforretning. Ejendommen er p.t. ledig for ejer - enten til eget brug eller til udlejning. 
 
Ejendommen er opført i 1902 og der er løbende sket renovering og ombygning. Den nuværende ejer overtog ejendommen i 2009, og der er siden kommet nyt trægulv i stueetagen og i nogle af rummene ovenpå, ligesom der er lagt et gennemgående klinkegulv i kælderen. 
 
Der er tale om en virkelig smuk bygning i 3 etager med en pudset og stukdekoreret facade og en flot baldakin over indgangspartiet. Ejendommens 3 etager indeholder i alt 167 m2 hertil kommer et kælderareal på 48 m2. 
 
I stueplan finder man et pænt, regulært butikslokale med store udstillingsvinduer ud mod Torvet. Stueetagen indeholder også et toilet samt et mindre disponibelt rum. 1 salen indeholder et køkken og 3 kontorer/lokaler, fra 1. salen er der desuden udgang til en lille baggård, hvor der er mulighed for opbevaring af f.eks. renovationsbeholdere. Endelig er der yderligere 2 kontorer/lokaler og et toilet med bad på 2. sal. I kælderen findes et selvstændigt butikslokale med egen indgang fra Torvet. 
 
Ejendommen er beliggende på Svendborg Torv, der ligger midt i byen og tiltrækker både kulturelle og folkelige aktiviteter. Især om sommeren summer Torvet af liv med bl.a. markeder, udstillinger og koncerter på den lille scene. Torvet har også en fin legeplads til de mindste og udeservering flere steder. Ved juletid er Torvet smukt udsmykket med masser af julelys og byens store juletræ.
 
Kontakt Meng Bolig & Erhverv for yderlige info og en fremvisning af denne smukke ejendom.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail