Sundbrovej 75, 5700 Svendborg

Velholdt landejendom med flot energimærke og mange muligheder nær Vindeby på Tåsinge

Det er ejendomme som denne, drømme er lavet af! Et landsted, i ualmindelig flot stand inde som ude og med mere end rigelig plads til både familien og til andre ting - det være sig erhverv, måske en lille butik, hobby-aktiviteter eller til blot at nyde livet. Det er en komplet ejendom i ordets bogstaveligste forstand, og så ligger den idyllisk blandt marker og skove på Tåsinge, men ligeledes tæt på Vindeby, skole, institutioner, fritidsaktiviteter og indkøb nemt kan nås enten på cykel, i bil eller med bussen. Velkommen til!
 
I får hele 204 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan, mere end 110 kvadratmeter udhuse samt hele fem hektar jord. Det meste af jorden er dog bortforpagtet, hvilket giver en god indtjening, men I kan naturligvis også vælge at opsige aftalen, hvis I vil benytte jorden selv. Husets placering ud til landevejen giver derudover spændende muligheder for erhverv og salg - evt. fra en vejbod.
 
Man får et positivt første indtryk, når man bevæger sig ind på matriklen. Indkørslen står pæn og ordentlig, og på havesiden venter et stort, brolagt areal med terrasse og gårdhavestemning. Flisebelægningen binder ejendommen sammen og skaber også tørskoet forbindelse til både det 42 m2 store udhus og til det store værksted på 76 m2. Selve haven er også pænt anlagt, og giver et dejligt, grønt frirum til såvel børn som voksne.
 
Huset byder sig til med en nydelig, hvidmalet facade og sprossevinduer. Et potent solcelleanlæg sørger for billig energi i fornuftigt parløb med en ligeledes energivenlig luft-til-vand varmepumpe.
 
Indenfor venter en bolig hvor plads, komfort og funktionalitet går hånd i hånd. Der er gulvvarme i det meste af stueplan, og køkken, spisestue og opholdsstuen er lagt sammen i et åbent rumforløb, som man ser det i moderne boliger. Det er et lyst og stemningsfuldt opholdsrum med plads til både større sammenkomster og til, at man hver især, kan være “sig selv”. Stueplan indeholder blandt andet også et stort bryggers, et badeværelse samt et soveværelse, så I kan lave separat børne- og voksenafdeling.
 
Også opbevaring er et punkt, hvor boligen udmærker sig, og der er således indbyggede skabe mange steder i huset. Førstesalen er indrettet med tre store soveværelser, som fint kan fungere som børneværelser, et badeværelse og hertil to ekstrastore disponible rum. Endelig har huset også garage med direkte adgang til boligen.
 
Alt i alt en stor ejendom, der giver mulighed for meget, men som samtidig er nem at gå til.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail