Søndre Stænge 3, Skarø, 5700 Svendborg

Sjældent udbudt ejendom på idyliske Skarø

Dette er en unik mulighed for at erhverve en sjældent udbudt ejendom på den idylliske ø Skarø, hvor charme og historie smelter sammen med moderne bekvemmeligheder. Velkommen til Søndre Stænge 3!
 
Den charmerende ejendom har både bindingsværket og det karakteristiske stråtag, der begge dele er en hyldest til fortidens mesterværker. Egetræet i bindingsværket er udskiftet for at sikre, at denne perle fortsat kan nydes i mange generationer fremover.
 
Ejendommen er igennem de sidst 10 år blevet omhyggeligt istandsat med respekt for ejendommens historiske arv. Resultatet er en harmonisk blanding af fortidens charme og moderne komfort, hvor man har lagt stor vægt på at åbne op og få øens skønne natur med indenfor. Alle gulve er isoleret, radonsikret og forberedt til gulvvarme. Senest er der i 2024 installeret en luft til luft varmepumpe, alle plankegulve er blevet udskiftet og endelig er der er kommet et nyt, lækkert og rummeligt køkken til.
 
Ejendommen indeholder derudover, to hyggelige soveværelser, to stilfulde stuer, en hems og et moderne badeværelse. Her er alt, hvad hjertet begærer, for dem der ønsker at bo i smukke omgivelser uden at skulle gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder. 
 
Ejendommen er desuden forberedt til installation af en varmepumpe (luft til vand), hvilket giver mulighed for energieffektiv opvarmning og lavere energiomkostninger.
 
Bevæger du dig ud at den charmerende hoveddør finder du et rummeligt værksted, en charmerende gårdsplads samt en skøn have med flere terrasser og masser af både sol- og skyggesteder.
 
Ejendommen er smukt indrammet af et stendige og ligger med en enestående udsigt til vandet. Hvor land møder vand, åbner dette sted op for en unik forbindelse til naturen. Denne placering giver dig mulighed for, udover måske lidt kvidder fra øens mange fugle - at vågne op til lyden af absolut ingenting og om aftenen kan du nyde betagende solnedgange over horisonten.
 
Skarø er kendt for sin naturskønhed og fredfyldte atmosfære, og denne ejendom er en oase midt i dette paradis. Desuden er øen kendt for sin årlige Skarø-festival.
 
Søndre Stænge 3 på Skarø er mere end blot en ejendom; det er en chance for at træde ind i historien og samtidig nyde alle moderne bekvemmeligheder. Dette er bestemt en investering, der vil glæde dig og din familie i mange år fremover.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail