Sankt Nicolai Gade 6, kld., 5700 Svendborg

Unik mulighed for at arbejde i velholdte lokaler midt i Svendborg

Velkommen til denne lækre ejerlejlighed, centralt beliggende kun få skridt væk fra Svendborgs charmerende gågademiljø. Med 121 m² plads får du her en perfekt ramme til dit liberale erhverv.
 
Med i alt 7 lejligheder, hvoraf 2 allerede er i brug til liberalt erhverv, tilbyder denne ejendom en perfekt blanding af bolig og erhverv. Renoveret i 2008 med energimærke A2, fremstår ejendommen velholdt og energivenlig.
 
Lejligheden har gulvvarme overalt og et stilrent design, der skaber lyse og indbydende rum. Beliggende i ejendommens nederste etage og uden dørtrin er den også perfekt egnet til et erhverv, der skal tage imod gangbesværede eller kørestolsbrugere.
 
Lejligheden byder på en rummelig entré med skabsplads, et moderne køkken i hvide elementer, et kontor/showroom, et mødelokale, et kontor og et depot, der er desuden 2 lyse og lækre badeværelser, hvoraf det største inkluderer en praktisk vaskesøjle.
 
Der er mulighed for at leje en parkeringsplads bag ejendommen.
 
Her får du kort sagt en unik mulighed for at arbejde i velholdte, energivenlige lokaler midt i Svendborgs pulserende byliv.
 
Kontakt Meng Bolig & Erhverv for yderligere info.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail