Rødeledsvej 12, 5700 Svendborg

Indflytningsklar villa centralt i Svendborg

Velkommen til Rødeledsvej 12 i Svendborg - det perfekte hjem for familien, hvor komfort møder bekvemmelighed. Denne ejendom byder på et samlet boligareal på 154 kvm, suppleret af en rummelig kælder på 88 kvm samt en praktisk garage. Med masser af plads til hele familien og en indbydende atmosfære, er dette hjem klar til at danne rammen om jeres næste kapitel.  
 
Ejendommens hjerte er det store køkken-alrum, der indbyder til familiemiddage og hyggelige stunder sammen. Med to moderne badeværelser og flere soveværelser er der rigeligt med plads til privatliv og komfort. Boligen fremstår i en pæn stand, hvor kvalitetsmaterialer og tidløs indretning går hånd i hånd.  
 
Udearealerne er ligeledes familievenlige. Den 595 kvm store grund giver jer mulighed for at nyde livet udendørs med en terrasse, der er delvist overdækket - perfekt til både solrige dage og hyggelige aftener. Haven inviterer til leg, afslapning og grillaftener med familie og venner.  
 
Beliggenheden er yderst central i Svendborg by, hvilket giver jer nem adgang til alle byens faciliteter og charmerende omgivelser. Kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport gør hverdagen let og bekvem.  
 
Dette hjem på Rødeledsvej 12 er mere end bare en ejendom; det er rammen om jeres familieeventyr. Tag det næste skridt og opdag, hvordan denne bolig kan blive jeres drømmehjem.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail