Nyborgvej 133, 5700 Svendborg

Indflytningsklar familievilla tæt på alle fornødenheder i Svendborg Øst

Denne rummelige villa på Nyborgvej 133, 5700 Svendborg, er en charmerende bolig i halvandet plan med 147 m² bolig og en rummelig kælder på 71 m². Ejendommen byder på mange muligheder, både som én samlet bolig eller som investeringsejendom opdelt i 2 mindre lejligheder.
 
I stueplan får du en indbydende entré, et badeværelse med gulvvarme, et funktionelt køkken, en hyggelig stue samt et soveværelse med skabe. På første sal er der endnu en stue, 2 soveværelser og et badeværelse med badekar. Det meste af huset har smukke plankegulve, som giver en varm og indbydende atmosfære.
 
Huset opvarmes med en effektiv luft-til-vand varmepumpe, der sikrer lave varmeomkostninger.
 
Udenfor finder du en overkommelig, lukket have, der giver mulighed afslapning.
 
Endelig får du en stor dobbelt garage på hele 59 m² – perfekt til biler, opbevaring eller etablering af et hobbyværksted.
 
Huset har en super praktisk beliggenhed for især en børnefamilie. Faktisk behøver I blot at gå 100 meter for at kunne handle ind i to supermarkeder. Her er også spisesteder og andre butikker, og i modsatte retning har I både skole, børnehave og vuggestue inden for gåafstand. Dertil er der blot få hundrede meter til dejlig natur i Troldeskov.
 
Alt i alt en skøn ejendom med mange anvendelsesmuligheder – perfekt til familien eller som en investering.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail