Nannasvej 8, 5700 Svendborg

Flot, istandsat patriciervilla centralt i Svendborg

Velkommen til Nannasvej 8, en fortryllende patriciervilla i Svendborg, der udstråler klassisk elegance og moderne komfort. Denne imponerende bolig er blevet omhyggeligt istandsat og er nu klar til at byde en ny familie velkommen.
 
Denne charmerende villa byder på 159 boligkvadratmeter og 13 kvadratmeter erhverv, fordelt over to etager og en rummelig kælder på hele 103 kvadratmeter.
 
Allerede når man kommer til hovedtrappen, der er belagt med hele stykker granit, fornemmer man ejendommens gode kvalitet og når du træder ind i den imponerende villa, mødes du af franske døre og smukke stuklofter i de fleste af rummene, der desuden alle har en helt fantastisk loftshøjde. 
 
Køkkenet, en perle i sig selv, blev renoveret i 2008 og bærer stolt mærket "Svane". Det er udstyret med moderne faciliteter og masser af opbevaringsplads. De to stuer, der adskilles af franske døre, er rummelige og indbydende, perfekte til afslapning eller middagsgæster.
 
Med toiletter på alle etager og luksuriøse badeværelser på både 1. sal og i kælderen, er komforten i top. Toilettet og entreen i stueetagen, samt badeværelset og gangen på 1 salen er desuden udstyret med gulvvarme, der sørger for behagelig varme på de kolde dage. 
 
Boligen rummer i alt fem værelser. De fire er placeret på 1. salen, der er helt uden skråvægge og det sidste, som i dag fungerer som kontor og er registeret som erhverv, finder I på stueetagen. Der er således masser af sovepladser til hele familien og jeres gæster. Kælderen byder på en imponerende bar, et praktisk værksted, et disponibelt rum, et viktualierum og et vaskerum - alt sammen med moderne faciliteter. 
 
Parkeringsbekymringer er en saga blot, da der er rigelig plads til parkering af flere biler lige uden for huset. Udelivet er en fornøjelse med en skøn have og en stor terrasse, der indbyder til udendørs aktiviteter og sociale sammenkomster. 
 
Ejendommen er beliggende på en yderst populær vej centralt i Svendborg. Her er du tæt på alle hverdagens fornødenheder og igennem en låge fra baghaven er du i byens centrum på få minutter.
 
Tag det næste skridt mod dit drømmehus. Kontakt os for en personlig rundvisning, så du kan opleve alt, hvad denne charmerende villa har at tilbyde.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail