Høje Bøge Vej 57, 5700 Svendborg

Spændende villa i Svendborgs attraktive Høje Bøge-kvarter

Denne fine ejendom på Høje Bøge Vej 57 ligger placeret lidt uden for bykernen men stadig tæt på byens tilbud. Ejendommen er opdelt i 2 hyggelige lejligheder på henholdsvis 90 m2 og 77 m2, hertil en rummelig kælder på 89 m2 samt en garage på 24 m2.
 
Lejligheden i stueetagen og kælderen er fri for køber ved overtagelse. Lejligheden fremstår nymalet og med flotte, lyse plankegulve. Lejligheden indeholder et køkken-alrum, en stue og et soveværelse, hertil kommer et dejligt badeværelse med gulvvarme og en indbydende entre. Kælderarealet på 89 m2 hører til denne lejlighed. Her finder du en bagindgang, 3 disponible rum, et bryggers og et badeværelse.
 
Lejligheden på 1.salen er p.t. udlejet til en stabil lejer, som har boet der siden 2020. Den indeholder et køkken-alrum, 1 stue og 2 lyse værelser samt et stort badeværelse med badekar.
 
Ønsker man hele ejendommen for sig selv, kan man på sigt nemt sammenlægge de to lejligheder.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og er løbende renoveret og fremstår i særdeles pæn stand.
 
Bag ejendommen får du en sydvendt, delvis overdækket terrasse, hvorfra du kan nyde haven, der er ugenert, hyggelig og overskuelig.
 
Der er cirka 800 meter til nærmeste supermarked og samtidig er I også tæt på daginstitution, idrætsfaciliteter, de videregående uddannelsesmuligheder, motorvejen samt Høje Bøge stadion og skoven, der omkranser dette.
 
Hopper du på cyklen, tager det blot 5 min. at nå til Svendborg Centrum. Svendborg er en dejlig by med et rigt butiksliv, den hyggelige havn og forskellige restauranter, og I kommer netop til at bo ganske tæt på midtbyen, så I kan nyde disse tilbud.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail