Frederik Juels Vej 2, Tåsinge, 5700 Svendborg

Moderniseret villa med mange muligheder i pragtfulde omgivelser på Tåsinge

Træd ind i en verden af moderne komfort og alsidighed med denne charmerende villa, der er blevet omhyggeligt moderniseret og tilpasset til det moderne familieliv. Beliggende i de fortryllende omgivelser på Tåsinge, byder denne ejendom på en enestående kombination af skønne udendørsområder og en idyllisk beliggenhed i det eftertragtede Troense.
 
Med et boligareal på 208 m2 fordelt på fire rummelige værelser og tre badeværelser - ét på førstesal sal og to på stueetagen - er der rigeligt med plads til hele familien i denne ejendom. Foruden opholdsmiljøerne i stuen med det flotte lyse plankegulv og det skønne køkkenalrum, tilbyder ejendommen også et praktisk kontor, et funktionelt bryggers og en 30 m2 kælder med værksted og 2 disponible rum, der kan tilpasses efter behov. Køkkenet er fra 2023 og af mærket IKEA. Her er der rig mulighed for at udfolde sine kulinariske færdigheder og samle familien til hyggelige måltider.
 
På førstesalen møder I først og fremmest den møblerbare repos, hvorefter tre gode værelser åbenbarer sig. I får også glæde af et nyt badeværelse med gulvvarme, foruden flere gode muligheder i det omfangsrige loftrum fra 2015.
 
Udover selve boligen medfølger en dobbelt garage fra 2020, der er udstyret med gulvvarme, to porte og en ladestander. Der er således rigeligt med plads til familiens køretøjer.
 
Ejendommen opvarmes med en luft til vand varmepumpe fra ultimo 2022 og et solcelleanlæg fra 2023 sørger for strømmen.
 
Ude breder sig en børnevenlig, lukket have med terrasse fra 2017, der drager nytte af aftensolens stråler.
 
I bosætter jer på en dejlig vej med et godt naboskab blandt lige dele by og natur på øen Tåsinge i Det Sydfynske Øhav. Omkring ejendommen breder sig åbne vidder af enge og marker, der hurtigt overgår til den omfattende Bregninge Fredskov langs kysten ved Thurø Sund. Troense er en charmerende landsby, hvor I kan opleve fine, gamle bindingsværkshuse og et hyggeligt havnemiljø. Herudover tilgår I indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud blot én kilometer fra matriklen i Vindeby.
 
Tag det første skridt mod drømmehjemmet og oplev selv den harmoniske balance mellem moderne bekvemmeligheder og naturskønne omgivelser, som denne villa på Tåsinge har at tilbyde.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail