Damstræde 9, Thurø, 5700 Svendborg

Arkitekttegnet og meget originalt hus med masser af stemning - centralt i Thurø By

På Damstræde nummer 9 i hyggelige Thurø By ligger et hus, der ikke ligner de andre på vejen. Det blev opført i 1997 af far og søn - to håndværkere fulde af ideer og visioner, der ville bygge et anderledes hus. Resultatet er meget mere end spændende arkitektur. Huset er opført i kvalitetsmaterialer, og så fungerer det virkelig godt i praksis takket være en super planløsning og et væld af detaljer, der gør det til noget særligt - velkommen til!
 
Huset ligger højt på en skrænt centralt i byen tæt ved bageren, købmanden og et par spisesteder. Der er heller ikke langt til skole og daginstitutioner, og så er der kun et par minutters gang til vandet og to lystbådehavne.
 
Huset er dobbeltmuret med hvidpudsede indervægge. Der er høje kiplofter i det meste af huset og synlige bjælker/spær i alle opholdsrum. Opholdsrummene er belagt med klinker, mens værelserne har plankegulve. Der er desuden opsat akustikpaneler i alle opholdsrum. Endelig er der gulvvarme i hele stueplan og i badeværelset på førstesalen.
 
Det lyder jo dejligt, men prøv engang at sætte dig til rette ved spisebordet foran det kæmpemæssige vinduesparti i alrummet. Her er snildt 4-5 meter til loftet, i hjørnet luner en smuk, opmuret pejseindsat, mens en flot, hvælvet døråbning viser ind i stuen. Pointen er, at her er stemning med stort S og en helt unik atmosfære.
 
Stuen charmerer med fritlagte spær i loftet, der skaber en betagende geometri. Fra alrummet fører en lille hjørnetrappe med tre trin et niveau op og viser ind i køkkenet. Huset har dertil bryggers, entré samt en værelsesafdeling med tre værelser og badeværelse i stueplan. To af værelserne har hems, der giver rummene en ekstra dimension - ikke mindst for børn. Derudover er der yderligere to værelser - og endnu et badeværelse på førstesalen, hvor man passende kan indrette voksenafsnittet.
 
Udenfor venter et stort frostfrit værksted samt en carport med ladestik og plads til to biler. Haven er enkelt anlagt og nem at passe. Der er terrasse på de fleste sider af huset, og derudover foreligger der en haveplan udarbejdet af en havearkitekt, hvis man har lyst til at pifte udemiljøet yderligere op.
 
Endelig skal det nævnes, at huset har solcelleanlæg med tilhørende batteribank, luft-til-vand varmepumpe samt et nyere tag fra 2016.
 
Alt i alt en virkelig flot, anderledes og meget stemningsfuld ejendom, der til fulde imødekommer en børnefamilies behov.

3D TOUR

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail