Blåbyvej 11, Thurø, 5700 Svendborg

Etplansvilla med havudsigt og andel i strandgrund med badebro

Ikke to dage er ens i farvandet mellem Thurø og Tåsinge. Ud over havets omskiftelighed, kan man følge trafikken af sejlbåde til og fra indsejlingen til Svendborg Sund. Og på Blåbyvej 11 på Thurø kan du følge med i det hele inde fra din dagligstue eller fra terrassen. Du får tilmed andel i et strandgrund med badebro direkte over for huset. Velkommen til!
 
Her er tale om en nydelig og velholdt etplansvilla på 140 m2 med en højloftet kælder på 90 m2. Hertil kommer en dobbeltgarage med to vippeporte og et udhus. Huset er i fin, funktionel stand, som det står, men giver også spændende muligheder for den kreative, der er ivrig efter egen indretning.
 
Huset står med pæn gulstensfacade og nydeligt tag med mange år i sig endnu. Huset er velisoleret og fik skiftet de fleste vinduer omkring 2008-2009. Selv haven står velpasset og snorlige, og huset er i sin helhed indbydende at se på.Indenfor venter en hyggelig bolig. Man drages helt automatisk mod stuen, da det især er her, man har den flotte udsigt over havet. Rummet har nydeligt listeloft og er belagt med et ualmindeligt flot parketgulv. Gulvet har stort set altid været dækket med gulvtæpper, så det er nærmest første gang, det ser dagens lys. Rummet har dertil en rå murstensvæg og en pejseindsats, så hyggen er således allerede på plads.
 
Køkkenet er tosidet og har således godt med bordplads. Derudover er her også plads til et spisebord. Huset har derudover et badeværelse med gulvvarme, et gæstetoilet, to værelser samt et stort soveværelse med masser af indbyggede skabe og havudsigt.
 
Kælderen er højloftet og er indrettet med et bryggers, et værksted og flere gode, disponible rum.
 
Der er stort set alt, hvad man skal bruge i hverdagen på Thurø. Byen har et godt supermarked, skole til 6. klasse, sportshal, sejlklub, pasningsmuligheder, bager, flere spisesteder etc. 
 
Alt i alt en god og rummelig villa på en dejlig grund og en med fabelagtig placering på Thurø.
 

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail