Korsvejen 14, Strynø, 5943 Strynø

Istandsat og meget charmerende landejendom på Strynø med uanede muligheder

Det er mere populært end aldrig før at ø-hoppe i det sydfynske øhav. Men hvorfor ikke droppe hopperiet og i stedet slå sig ned, permanent? På Strynø kan du eksempelvis blive ejer af denne ejendom, der giver mulighed for næsten hvad som helst - mindre dyrehold, dyrkning af jorden og blive selvforsynende, jagt m.m. Ejendommen er pt. indrettet med to boligenheder og kan således huse to familier eller flere generationer. Man kan også vælge at leje ud måske som B&B? Det bedste er dog, at det hele er renoveret for nylig og er således fuldt ud klar til at blive taget i brug.
 
Ejendommen ligger usandsynligt smukt med 10,1 hektar jord, der går helt ned til vandet på øens nordvestlige hjørne. Foruden stuehuset med de to boligenheder, er der også en fuldt funktionel stald, hvor nuværende ejer pt. har sine får. Jorden er udlagt med folde og græs, og det er naturligvis også en mulighed at bortforpagte markerne.
 
Stuehuset byder på hele 231 m2 og er som nævnt indrettet med to boligenheder. Store dele af huset blev gennemrenoveret i 2021 og står i flot og indbydende stand. Der er dog stadig et tydeligt landligt præg over huset, hvilket især ses i de tunge loftsbjælker, de gammeldags gulvklinker og sprossevinduerne.
 
I den primære og den største af boligerne blev køkkenet skiftet, som er del af et dejligt lyst køkken-alrum med udgang til terrasse. I får også en ligeledes dejlig stue samt i alt tre soveværelser, et bryggers og et badeværelse. Hertil kommer en rigtig flot førstesal med en stor repos og yderligere et soveværelse. Alt sammen pænt og nydeligt, og så er der tilmed gulvvarme i det meste af underetagen.
 
Der er separat indgang til den mindre boligenhed via entréen. Den er indrettet med et integreret opholdsrum med køkken, alrum og stue i ét. Hertil kommer to værelser og et badeværelse.
 
Stalden er ikke bare en stald. I 2023/2024 blev den gravet ud, fik isolering og nyt gulv. Er man ikke til dyrehold, kunne man anvende den som kontor, garage eller hobbyrum. Ejendommen kommer også med både hønsehus og bistader, som ligesom fårene kan overtages efter nærmere aftale med nuværende ejer.
 
Også udenfor er der pænt og nydeligt. Ejendommen omkranses af en virkelig hyggelig og flot anlagt have med flere terrasser, drivhus og en stor græsplæne. Der er udsigt både over markerne og til vandet flere steder fra ejendommen.
 
Livet på Strynø er i vid udstrækning som andre steder. Der er både skole, børnehave og købmand på øen samt en is-butik og et par spisesteder. Har man lyst, er der også masser af muligheder for socialt samvær. Her er et rigt foreningsliv, og der afholdes flere arrangementer året igennem såsom fælles spisning i vinterhalvåret. Færgen afgår cirka otte gange om dagen til og fra Rudkøbing.
 
Alt i alt en indflytningsklar ejendom, hvor du kan give dig i kast med hvad det skal være - nemmere bliver det ikke!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail