Nørremarken 17, 5881 Skårup Fyn

Lys og hyggelig murstensvilla med renoveret førstesal i Skårup 8 minutter fra Svendborg

Det er et både hyggeligt og velindrettet hus, vi her udbyder til salg i den populære satellitby Skårup otte minutters kørsel fra Svendborg. Det er en klassisk murstensvilla fra 1949 på 99 m2 og med fuld kælder. Hertil kommer en rummelig carport med plads til to biler, en mindre garage og ikke mindst en dejlig grund på fornuftige 801 kvadratmeter - velkommen til!
 
Huset ligger godt placeret midt på grunden tilbagetrukket fra vejen. Du kommer til at bo nær ved byens skole, som kan nås til fods uden at krydse veje. Sportshallen er også tæt på, og derudover har byen blandt andet en SuperBrugsen, et lægehus og et par spisesteder. Der er også rig mulighed for at opleve landskabet med marker og skove, og om sommeren er det nemt at tage en tur til stranden ved Skårupøre.
 
Indenfor mødes du af pæne, hvide vægge og nydelige plankegulve. Indretningen med to stuer en suite i åben forbindelse til køkkenet, falder også i de flestes smag. Køkkenet ligger i et hjørne og har vinduer til to sider, hvilket giver et godt lysindfald og fin udsigt. Den ene stue har desuden terrassedør ud til haven.
 
Trappen op mod førstesalen er for nylig slebet og lakeret. Det skete i forbindelse med, at hele førstesalen blev renoveret. Her blev gulvene slebet, væggene fik fjernet tapet, blev spartlet op og malet, mens toilettet fik nyt gulv, ny vask og nyt blandingsbatteri. Etagen er indrettet med repos, to værelser (det ene ekstrastort) og et toilet.
 
Vi må ikke glemme kælderen. Her venter et badeværelse, et bryggers, et værksted og to disponible rum.
 
Baghaven ligger godt for solen mod syd og er dejlig nem at passe. Her er også et par gamle frugttræer og nogle nøddebuske. Og så kan du overveje, om der skal anlægges en terrasse foran udgangen fra stuen.
 
Ring og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail