Statenevej 4, Statene, 5900 Rudkøbing

Fantastisk landvilla med høj komfort og livsnyderi - 7 minutter fra Rudkøbing på Langeland

Det er virkelig svært at finde noget, man savner på en ejendom som denne. Udover en flot, velholdt og yderst energivenlig villa med fin plads, får I også et ude miljø i en klasse for sig, beliggende på en pragtfuld stor grund på 3.102 m2. Det hele er skønt placeret nær naturområder midt på Langeland blot 5 km fra Rudkøbing. 
 
Dette er en ejendom, som er klargjort til, at man kan leve et godt og komfortabelt liv. Huset er løbende opdateret og vedligeholdt, og der er foretaget en mængde tiltag for at gøre huset billigt i drift. Huset er hulmursisoleret overalt, isoleret under taget og i skunkene på førstesalen. Taget blev skiftet i 2020, lige inden der blev installeret et stort 10 kWh solcelleanlæg inkl. batteri, der kan oplagre op til 10 kilowatt til senere brug. Huset opvarmes på fornuftig vis via en luft-til-vand varmepumpe. 
 
Boligens indretning byder i stueplan på en hyggelig, gennemlyst stue med franske døre ind til et pænt spisekøkken i klassisk stil. Hertil kommer bryggers, entré, soveværelse med garderobeskab og badeværelse med gulvvarme. 
 
Førstesalen er indrettet med yderligere en stor lys stue og to værelser. 
 
Husets udemiljø er helt fantastisk. Mod syd får du en indhegnet terrasse langs hele husfacaden, her er el markise samt et stykke med overdækning foran et værksted. En flisegang fører herfra ned gennem haven, hvor der venter et flot orangeri og flere højbede. Længere nede i haven er der lavet drivhus og køkkenhave. Derudover er der en indkørsel med dobbeltcarport. På den anden side af huset er lavet stort terrassedæk i træ, som også fører hen til flot svensk bjælkehytte indrettet med stort spabad og bruseniche. Derudover er der ildsted i haven samt yderligere et terrasseområde etableret rundt et af havens enorme bøgetræer. Der er stier ned til et stort natur- og moseområde få skridt fra huset.  
 
Alt i alt en virkelig komplet ejendom, hvor der er taget hånd om alle detaljer store som små. Ring til Meng og bestil en fremvisning allerede i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail