Skrøbelev Hedevej 12, Ny Skrøbelev, 5900 Rudkøbing

Moderniseret trelænget ejendom på 535 m2 - 5 min. fra Rudkøbing

Evt. bytte med en anden ejendom eller en ejerlejlighed!
 
Higer I efter en fredsommelig tilværelse med masser af plads i naturskønne omgivelser? Det finder I her lidt uden for Rudkøbing på Langeland - og til overflod endda! I den lille landsby Skrøbelev ligger denne moderniserede, trelængede ejendom, der byder på hele 535 boligkvadratmeter. Der følger knap 1,5 hektar jord med, og hele ejendommen omsluttes til alle af sider træer og skov, så man virkelig føler, at man befinder sig midt i naturen.
 
Ejendommen består af et stuehus i halvandet plan og to udbygninger med henholdsvis lade og et værksted samt flere disponible rum. Trods sin størrelse er ejendommen ganske nem at gå til. Den står generelt i flot stand, og blandt andet er det store køkken-alrum moderniseret for nylig.
 
De mange kvadratmeter giver selvsagt et væld af muligheder. Her er plads til alle tænkelige konstellationer, hvad enten I en sammenbragt familie, to familier, flere generationer eller måske et bofællesskab. Ejendommen kunne også være interessant i erhvervsøjemed, såsom for en håndværker med behov for plads og værksted, et firma der skal have nyt domicil, eller hvis I vil starte en B&B, kursusejendom eller lign.
 
Boligen er opdelt med flere værelsesafdelinger på begge etager og med separate indgange rundt om huset. Det giver en særlig fleksibilitet, hvis I ønsker at bo flere sammen, men også samtidig have udpræget mulighed for at “være jer selv”. De fælles opholdsrum består af en hyggelig stue med brændeovn og et stort og flot køkken-alrum, hvor hele huset nemt kan samles til dagens måltider.
 
Der er rigelig plads til udendørsaktiviteter i den store have. Her er nærmest kun græs og randbeplantning, så det er på alle måder en nem have. I bunden af haven er der endvidere en stor græsmark, og derudover er der drivhus og en stor gårdsplads midt i ejendommen.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail