Langegade 7, Lindelse, 5900 Rudkøbing

Stor ejendom med mulighed for erhverv+bolig, eller som investering

294 kvadratmeter muligheder er hvad der venter her på hovedgaden i Lindelse - 10 minutters kørsel fra Rudkøbing på Langeland. Her kan man etablere butik, værksted, kontor eller klinik - og samtidig have en rummelig bolig bagved. Hertil kommer en grund på 751 m² med en hyggelig gårdhave og hertil endnu et jordstykke på den anden side af vejen på 309 m². Velkommen til!

Faktisk er det oprindeligt byens gamle slagterbutik, der er til salg. Sidenhen har der blandt andet været brugskunst i ejendommen, og beliggenheden direkte ud til en af øens trafikale hovedårer, gør det oplagt at drive en form for erhverv på ejendommen. Der er desuden busstoppested i begge retninger ganske nær ved ejendommen. Hverdagens fornødenheder kan findes i Humble fem minutter væk i bil.

Ejendommen fremstår i det store hele i pæn stand. Visse steder er der behov for renovering, og derudover kan man alt efter temperament vælge at modernisere. Førstesalen blev istandsat i 2018-2019 med undtagelse af badeværelset, der er ufærdigt. Der er tre indgange til ejendommen, hvilket dermed også gør ejendommen interessant som udlejnings- eller investeringsejendom.

Ejendommen er indrettet med butikslokale samt et lille baglokale, en stue der kan gøres til en større vinkelstue, et nydeligt spisekøkken med træbordplade, et rummeligt bryggers, et badeværelse samt et soveværelse. Førstesalen står som nævnt i renoveret stand og byder på tre værelser, repos samt det ufærdige badeværelse.

Ejendommen er vinkelformet, hvilket skaber en naturlig ramme for gårdhaven i midten. Den er helt lukket af og har både terrasse og et lille stykke græs. Herfra er der adgang til bryggerset samt til et stort disponibelt rum, der eksempelvis kan anvendes som værksted eller til opbevaring. Derudover har ejendommen også en carport samt et udhus.

Kort fortalt - masser af muligheder, der skal opleves ved selvsyn!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail