Regisse Vænge 4, Svindinge, 5853 Ørbæk

Moderniseret etplansvilla i imødekommende lokalsamfund på Østfyn

Er I parate til at starte på en frisk i et hyggeligt lokalsamfund på Østfyn? Så skulle I tage at se nærmere på denne etplansvilla i Svindinge. I får en solid etplansvilla på 125 m² med solceller fra 2023 på taget og med en grund på 866 m². Hertil kommer en god, muret garage med værksted. Ejendommen ligger fredeligt på et lukket vænge centralt i byen i gåafstand fra forsamlingshuset og byens friskole med 0.-9. klassetrin og med integreret institution.
 
Indvendigt er huset istandsat fra A-Z. Køkkenet er af mærket Kvik og danner sammen med den rummelige, lyse stue, husets hjerte. Fra køkkenet er der adgang til husets bryggers, der også fungerer som indgang, idet den oprindelige entre er ombygget til et gæstetoilet. I får desuden tre gode værelser og et nyt badeværelse med gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Haven er lukket og har en nydelig, grøn plæne med plads til leg eller anlæggelse af blomsterbede. Alt efter jeres ønsker. I haven finder I også et par frugttræer og et drivhus.
 
Det er svært ikke at føle sig velkommen i Svindinge, der præges af et godt og varmt sammenhold. Her tager man godt imod tilflyttere, og da her allerede bor flere børnefamilier, er der gode chancer for, at børnene hurtigt finder legekammerater. I nabobyen Ørbæk er der fine indkøbsmuligheder, apotek og andre fornødenheder. Svindinge ligger idyllisk omkranset af marker, og sydøst for byen ligger Glorup gods, der har smukke rammer til en spadseretur gennem park og skov.
 
Alt i alt en indflytningsklar villa, der bestemt bør ses!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Susanne Rabjerg

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail